PProdam čeljusti zavor S3 letnik 99 - 02 za Golf4 312 mm!

Prodaja avtomobilov, rezervnih delov, opreme, ...
Pravila foruma
Mali oglasi

- Avtor oglasa naj že v naslov sporočila (zadeva/subject) napiše tekst, iz katerega je razvidno kaj je naprodaj oziroma kaj se išče.
- Avtor oglasa naj v tekstu PODROBNO OPIŠE kaj točno prodaja / kupuje / išče. Slika, pa čeprav simbolična, je zelo zaželjena.
- Avtor naj za vsak artikel odpre svoj oglas, razen v primeru ko prodaja več artiklov istega tipa (naprimer več platišč).
- Zgolj povezava na oglas nekam drugam je nepopolen oglas in bo izbrisan. Lahko pa je povezava dodana k ostalemu kar je zgoraj navedeno.
- Okvirna cena je obvezna, v primeru da gre za atrikel z nedoločeno ceno naj avtor vsaj nakaže cenovni razred.
- Avtor naj pusti ustrezne kontaktne podatke, oziroma naj pove kje in kdaj je dosegljiv.
- Ko je predmet malega oglasa prodan / kupljen, naj avtor oglasa to v temi tudi jasno pove, da se teme neaktivnih oglasov lahko zaklenejo.
- Neprimerne debate, prerekanja o ceni, razna nakladanja in posti, ki ne bodo direktno v povezavi z oglasom bodo brez opozorila izbrisani!
- Nepopolni oziroma neprimerni oglasi bodo brez opozoril izbrisani!

Komercialni oglasi so dovoljeni le v primeru predhodnega dogovora z Ekipo. Če želite na Favdl.net forumu objavljati komercialne oglase oziroma oglaševati svoje izdelke, nam pišite na e-mail naslov info@favdl.net.

PProdam čeljusti zavor S3 letnik 99 - 02 za Golf4 312 mm!

OdgovorNapisal/-a Magnus dne Sr Avg 03, 2022 7:44 pm

P: Prodam rabljene prednje zavorne čeljusti in nosilce zavor za S3 letnik prve serije letnik 99 - 02 ( Diski 312 mm ) - paše na Golf 4 kateri ima 5x100 razmerje vijakov koles !
Stanje čeljusti je v redu, zraven dam še : rabljene uporabne diske in zavorne ploščice brezplačno . Cena čeljusti je 150 eur .

info . : massimo1967@gmail.com ali tel. : 031618094 .

L.p. Max
L.p. M
Uporabniški avatar
Magnus
Novinec
 
Prispevkov: 28
Pridružen: To Sep 13, 2016 11:41 am
Kraj: Ankaran
Avto: Golf 4 Tdi 4 Motion

Vrni se na Prodam

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost