vwmk1 napisal/-a:GTI 8V digi napisal/-a:A kdo ve kako cako kako dobit zdravo školjko iz ITA sem... Pa samo školjko bi rabu... Oz. lahko tudi šasijo celo ampak mora res bit CELA...
celo dvomim da boš dobil. zaradi takih stvari lahko odpad tudi zaprejo, tako da dvomim da to bo kdo dal celo.
lahko pa se zmeniš naj ti jo odreže nekje na začetku, pri vezni steni...
mogoče pa obstaja varijanta. motor posebej šasija posebej?? kdo ve mogoče??
vwmk1 napisal/-a:GTI 8V digi napisal/-a:A kdo ve kako cako kako dobit zdravo školjko iz ITA sem... Pa samo školjko bi rabu... Oz. lahko tudi šasijo celo ampak mora res bit CELA...
celo dvomim da boš dobil. zaradi takih stvari lahko odpad tudi zaprejo, tako da dvomim da to bo kdo dal celo.
lahko pa se zmeniš naj ti jo odreže nekje na začetku, pri vezni steni...
mogoče pa obstaja varijanta. motor posebej šasija posebej?? kdo ve mogoče??
BureK napisal/-a:na odpadu lahko kupiš skuter in ga na licu mesta razmontiraš in pelješ domov vse razen okvirja.
avto lahko pripelješ ampak se ne boš na odpadu vsedel v avto in namontiral svoje tablice in kar odpeljal domov kot so to delali nekoč. verjetno ti bo odpadar tam par vijakov odvil pa hladilnik stran vzel in ti vse lepo pridno zložil v avto pa boste avto zapeljali na prikolico ali avtovleko in si ga mirno pripeljali v slovenijo.
enkrat, ko so še ble meje, je blo jebeno zaradi carine in papirologije pa to pa uno. danes ni več tega.
dobiš fakturo in ACI in greš mirno na LPP.
vwmk1 napisal/-a:predkratkim je bla dol v trstu ena rdeča enka cabrio, pa jo ni hotel dati cele. oz kolikor sm ga jst zastopli jo ne sme dati cele...mora prerezat...
kaj zdej??
BruM napisal/-a:jaz pa sem lih za to cabrio govoru z njim da bi jo uzel celo..in ni blo problemov..samo mi je reku da ima že nekega resnega interesenta..in da naj pridem čez 2 dni..pridem..in je lih tip prišu po njo..pred to rdečo pa je bla ena črna..z usnjem..body kitom..res lepa..samo je pa šla po delih.. js bom reku tko.. vse se da če se poznaš s temi odpadarji.. pred kratkim smo s kolegom tko odpeljali cliota 1.8 16v baccara ... vn pred odpad.. tablice gor in gassa... rešeno..seveda moraš dat odpadarju za "kafe" v žep...lp
fritz napisal/-a:goriska comuna ima dekret da cel avto ne sme z odpada se s cajta juge.
ce hoces cel avto bos moral kam dlje al pa dobit kje kaksnega "usato"
GTI 8V digi napisal/-a:fritz napisal/-a:goriska comuna ima dekret da cel avto ne sme z odpada se s cajta juge.
ce hoces cel avto bos moral kam dlje al pa dobit kje kaksnega "usato"
Usato???
Ja kje bi se pa še dal prebskat dol po ita...?
CABBY napisal/-a:Drug teden grem v Palmanovo. A je kje kak odpad tam v bližini da ima stare Mercedese na zalogi??
čare napisal/-a:CABBY napisal/-a:Drug teden grem v Palmanovo. A je kje kak odpad tam v bližini da ima stare Mercedese na zalogi??
Nimajo,bojo pa z veseljem sprejeli tvojega
Cabby brez zamere ampak sem mogu.
fritz napisal/-a:ma mercedesa bos v italiji lih tolko najdu ku jst sharana.
sem obletel vse tu okrog pa nisem vidu niti enega...
mercedesa govorim. pa sharana tudi, zal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost