pocesnkII napisal/-a:pri mercedezih ni 10let nič,....
naši mati sem ga zamenju decembra ko je bil star 11let kilometrov pa 165k km. Vožen samo v času šole. (10mesecev na leto).
Na fotrovem sprinterju 12let 180k km. najman 30 zagonov na dan. (obrtnik ->s.p.)
....
nevem zakaj ampak novi (neoriginal) nezdržijo tako dolgo. Sem pa slišal (zdej če je res nevem bi bilo za preverit) da obstaja več klas po kvaliteti enakega akumulatorja iste firme...
BureK napisal/-a:ŽucMac napisal/-a:avstrijska smučišča so mi daleč bolj zanimiva kot pa balkansko obnašanje nekaterih članov tega foruma.
Kljub temu se pa vračaš mešat drek in halucinirat z nekimi teorijami zarot proti tebi in pokojnemu bratu za katerega ni nihče vedel, dokler ga sam nisi omenil.
balkanče eno umazano raje poglej prvo sebe in kaj pišeš preden se distanciraš od balkancev in slovanov ker ti nisi noben švabo, pizdun.
zdrsni iz proge v prepad in si polomi roke in noge bumbar.
balkanče eno umazano raje poglej prvo sebe in kaj pišeš preden se distanciraš od balkancev in slovanov ker ti nisi noben švabo, pizdun.
BureK napisal/-a:Jaz s tem forumom nimam nič, sem samo registrirani uporabnik. ti bi se pa lahko oglasil neki psihiatrični ustanovi.
BureK napisal/-a:RED_line napisal/-a:novinec gor ali dol, gre se najprej da si človek. to pa je očitno nek tabu a?luka1992 napisal/-a:kokr jaz opažamzadnje čase , glih niso novinci tisti. In daj mi prilepi dokaz da sem se jaz, do kerga ustanovitelja obnašel nespoštljivo ?! ko vidim da je to letelo name tut
Prvi posti so bili napisani davnega 2006. Pred Enajstimi leti. Veš kolko je tvoje leto ali dva napram enajstim ? Si lahko predstavljaš kako dobro smo se poznali drugi v vsem tem času ? verjetno ne...
in po vseh teh letih zbiranja prispevkov za server, pisanja člankov za obogatit internetno stran, organiziranja srečanj, in po vsemu kreganju, pridete vi in začnete solit pamet kaj je prav in kaj ne, kako se ravna človeško z ljudmi in ostale traparije.
kje ste bli 11 let, ko so penzići na vso moč težili, da na forumu ne bo screenshotov iz ETKE, ko so zavirali razvoj foruma zaradi paranoje da bodo končali v Guantanamu in ko so prodajali mame in frende za eno polosovino ? ni vas blo in o tem ne veste nič, zato si raje vzamite par mescev časa za prebrat forum od A do Ž pa lahko potem napišete kaj ste se naučili iz napisanega. do takrat mi boste nepomembni tako kot vaša mnenja.
BureK napisal/-a:[smilie=zeppelin.gif] S temi izjavami ko veš ime priimek in telefonsko številko poleg hišne številke tipov ki prodajajo avte na drugi strani sveta me spominjaš na Fritzla in me je prav strah. Ali si ti napisal fake oglas zato da lahko prideš izžarevat svoje znanje v zalezovanju ?
ti je dolgčas ? se ti ne dvigne ? prideš v Koper da te pičim v rit ?
eugene napisal/-a:Opa švajcarac. Res je poln kurac balkancev gor. Samo ne zganjajo nobene galame.
BureK napisal/-a:Švicarska nogometna reprezentanca
https://www.google.si/search?q=swiss+fo ... e&ie=UTF-8
Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka, Admir Mehmedi, Valon Behrami, Blerim Džemaili, Haris Seferović, Breel Embolo.
Vsi čistokrvni švabi kot naš Žuc
apokalipso napisal/-a:A nebi bilo bolje, da se tale forum zapre dol?
Tole podjebavanje je prestopilo vse meje. Kaj ste to za eni ljudje tu gor? Kaj res nimate dovolj svojih problemov, da se morate s tujimi ukvarjati, ali ste tolko nevzgojeni,ali pa ste še toliko mlečni, da morate pokazat nase "to sem pa jaz"??? Kot babe ste!!!
Dol padeš
apokalipso napisal/-a:A nebi bilo bolje, da se tale forum zapre dol?
Tole podjebavanje je prestopilo vse meje. Kaj ste to za eni ljudje tu gor? Kaj res nimate dovolj svojih problemov, da se morate s tujimi ukvarjati, ali ste tolko nevzgojeni,ali pa ste še toliko mlečni, da morate pokazat nase "to sem pa jaz"??? Kot babe ste!!!
Dol padeš
BureK napisal/-a:Tako je. Odpri se. Povej nam kaj si delal par let pri kapijah na buljanski cesti v kopru ti pederko prikriti ti. sigurno imaš polno klet mojih slik in greš tam malo drkat na golfa malo na mojo rit.
BureK napisal/-a:še jaz se počutim debila ko se kregam javno s tabo kot da ti ne morem pisat zasebnih sporočil in te poslat nekam v tri krasne ampak kaj more tebi delat v glavi šele ti veliki švicar, kaj se dogaja s tvojimi zobniki in ležaji to pa je šele strašno. kaj te more tolko močno jebat da se vračaš mešat drek vsakih par tednov ? Si dal pravo ime in priimek na socialnem omrežju ali se še vedno med švicarji skrivaš s falsch imeni zato da ne prepoznajo bosanca v tebi ? in si zato zaklenjen v sobi in se kregaš po slovensko z nami da ne bi pozbil jezika ?
BureK napisal/-a:apokalipso napisal/-a:A nebi bilo bolje, da se tale forum zapre dol?
Dol padeš
je kriza.
ni denarja za kose.
pobili se bomo iz dolgčasa.
Jurtz napisal/-a:...in ti si kar še vedno tukaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov