NOVI UPORABNIKI IN DOSTOP DO FORUMA

Podforum namenjen predstavitvam novih uporabnikov

NOVI UPORABNIKI IN DOSTOP DO FORUMA

OdgovorNapisal/-a Jurtz dne Pe Jun 14, 2013 10:54 pm

NOVI UPORABNIKI in dostop do foruma

Dobrodošli na Favdl.net forumu!

1. Ob prvem obisku foruma, vas prosimo, da si najprej dobro preberete pravila foruma!

2. Takoj po registraciji si najprej izpolnite svoj celoten profil s podatki (lokacija, kontaktni podatki, interesi, avtomobil, ...).

3. Nato si nastavite sliko za avatar (Vodič: Kako si nastavim avatar?), ki naj bo neke normalne velikosti (max. 150x150 pikslov, 50kB).

4. Nazadnje pa si v podforumu "Za nove uporabnike" odprite novo temo, kjer se čimbolje predstavite. Napišete nekaj o sebi: kdo ste, koliko ste stari, od kod prihajate, vaš poklic in hobije, kaj vas zanima in veseli, itd. Predstavite še svoj(e) avtomobil(e) in/ali projekt(e), ter prilepite nekaj slik.

Ta tema je namenjena le in samo vaši predstavitvi in ne temu, da v njej podrobno predstavljate svoj projekt ali dodajate velike količine slik. Za to so namenjeni drugi podforumi! Po ustrezni predstavitvi, moderatorji predstavitveno temo zaklenejo.

Šele ko so pravilno izpolnjene vse zgornje točke, dobi uporabnik (v roku nekaj dni) dostop do pisanja po celotnem forumu. V primeru da se to ne zgodi, vas prosimo da se obrnete na uporabnika Gloga, ki je v ekipi zadolžen za nove uporabnike. Če uporabnik v roku enega tedna po registraciji ne izpolni zgoraj napisanih obveznosti, se njegov uporabniški račun izbriše.Prijetno uporabo foruma in spletne strani vam želi
Favdl.net ekipa

Posodobljeno 2.7.2014
-- Administrator
Uporabniški avatar
Jurtz
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 11471
Pridružen: To Jan 24, 2006 10:32 pm
Avto: '08 Golf GTI, '02 Polo Gr. A

Vrni se na Za nove uporabnike

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron