Nekaj novosti

Pravila Favdl.net foruma in obvestila uporabnikom

Nekaj novosti

OdgovorNapisal/-a Jurtz dne Če Jun 10, 2010 12:00 am

Nekaj novosti glede delovanja favdl.net foruma:

1.
V podforumu "Za nove uporabnike" bo odslej možno pisanje samo na novo registriranim uporabnikom in moderatorjem. Cilj je, da se večjo pozornost posveti samim predstavitvam uporabnikov, ne pa več vsesplošnemu pozdravljanju, ki prevečkrat vodi v offtopic in nima nobenega pomena.

Po novem bo moderator uporabnikovo predstavitev zaklenil takoj po prvem postu. Zato še enkrat povdarjamo, naj se novi uporabniki pri predstavitvah malo bolj potrudijo. Predstavitve, ki ne bodo v skladu s pravili (PRAVILA ZA NOVE UPORABNIKE: viewtopic.php?f=30&t=4251) (samo par stavkov, brez slik, brez avatarja, z neizpolnjenim profilom, itd...) bodo izbrisane, uporabniki pa ne bodo dobili dostopa za pisanja po forumu.

2.
Na forumu smo uvedli sistem opozoril. Uporabniki bodo za neupoštevanje pravil in navodil ekipe, offtopic, in podobne nepravilnosti prejemali opozorila. Sistem je enostaven: 5 opozoril, nato pa sledi enomesečna izključitev iz foruma. Opozorila se uporabnikom brišejo vsako leto. Opozorila niso stvar debate. Prerekanju glede dodeljenih opozoril bodo sledila le še dodatna opozorila! :)


Prijetno uporabo foruma vam želi
Favdl.net ekipa
Uporabniški avatar
Jurtz
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 11460
Pridružen: To Jan 24, 2006 10:32 pm
Avto: '08 Golf GTI, '02 Polo Gr. A

Vrni se na PRAVILA in OBVESTILA

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost