Gloga napisal/-a:Res ne bi blo nic narobe, ce bi se mal razpisal o tem.
Bom , nič se bat
Gloga napisal/-a:Res ne bi blo nic narobe, ce bi se mal razpisal o tem.

čare napisal/-a:Zanima me samo če bi gospod Zajec izdal ta isti dokument še ko je delal na LPP-ju pod Lovčevo komando.Drgač pa hvala bogu da je ratal.

čare napisal/-a:To se prav da zadeve pri nas lavfajo in bi lahko marsikatero mrcino ki še ni oldtimer registriral pri nas ??

čare napisal/-a:Zanima me samo če bi gospod Zajec izdal ta isti dokument še ko je delal na LPP-ju pod Lovčevo komando.Drgač pa hvala bogu da je ratal.

mačk napisal/-a:čare napisal/-a:Zanima me samo če bi gospod Zajec izdal ta isti dokument še ko je delal na LPP-ju pod Lovčevo komando.Drgač pa hvala bogu da je ratal.
pod katero komando misliš da je pa zdej

urs1 napisal/-a:mačk napisal/-a:čare napisal/-a:Zanima me samo če bi gospod Zajec izdal ta isti dokument še ko je delal na LPP-ju pod Lovčevo komando.Drgač pa hvala bogu da je ratal.
pod katero komando misliš da je pa zdej
Lovec je kao u pokoju , drugač pa dela na Krka avto , Zajec pa je na AMZS-ju

čare napisal/-a:Tko je kot je urs napisal.A sem jaz tegale mercedesa videl u pondelk zjutri na izvozu za savlje?? LJ-FK 016??

BureK napisal/-a:p.s: pa sosed je komplet inštalacijo renoviral kar se tiče injektorjev in svečk...in na koncu ugotovil, da je šel PMS modul (vsaka ženska ga imasam tale ko začne delat probleme, ga menjaš)
PMS in kot vidiš je že rabljen drag ko uko z glave, a nov je še jurčka več oziroma obnovljen pride nekaj več kot ta rabljen.
pa to ni noben računalnik ampak nek (pred)računalnik, ki veže vejo iz računalnika (iz prtljažnika) in vejo ki gre na motor (injektorji, svečke), vmes pa doda podatke iz senzorja pozicije gredi in podtlak iz kolektorja.
in je kar iskana roba

si pa bil hiter. kolko si dal če ni skrivnost ? prodaš unga z napako ? 
BureK napisal/-a:[smilie=blink.gif] si pa bil hiter. kolko si dal če ni skrivnost ? prodaš unga z napako ?![]()
sem vesel zate, da se je našlo tako hitro...moj sosed je obupal in parkiral avto

BureK napisal/-a:ma nabira prah in jemlje plac v delavnici !!! dej zrihtaj še enega za 100, mu ga kupim jaz samo da ga odpelje vn !!!![]()
popravilo pa pride kolko, 300-700 ??ali si našel koga za eno kulturnejšo ceno ?
![angry [smilie=angry.gif]](./images/smilies/angry.gif)

ŽucMac napisal/-a:no si zrihtal, fajn![]()
jaz pa gledam kje hodiš tolko časa s tisto "predmenstrualno" škatlico
ker si bil pripravljen pomagat 
BureK napisal/-a:če imaš kak PMS viška, se priporočam...da ga zrihtam sosedu, da odpelje avto iz delavnice

![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov