potovalni števc golf 3

Napeljava, varovalke, releji, krmilniki, navigacijske naprave, avtoakustika, ...

potovalni števc golf 3

OdgovorNapisal/-a jocker dne So Okt 10, 2015 11:54 am

Zdravo, je mogoče že imel ker problem da mo kaže na potovalnem računalniko skoz 0,0 porabo..namreč js sm zamenjo na 3ki števc ter dodal ročko...kolk sm na forumih bral ,naj nebi bilo treba menjati ecu...po pinih sem tudi preveril, če je ta kabl že pripravlen, ki je namenjen za porabo...tako da mi ni jasno, zakaj mi ne dela..mi mogoče manjka kak senzor? mogoče lahko kateri razloži od kje ta ecu dobiva podatke?

Lp
Uporabniški avatar
jocker
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 296
Pridružen: Sr Mar 14, 2012 10:19 pm
Avto: vw golf 4

Re: potovalni števc golf 3

OdgovorNapisal/-a luka1992 dne So Okt 10, 2015 12:35 pm

ja a imaš luftmeser ? če ga ni pol ne bo delalo
Uporabniški avatar
luka1992
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 172
Pridružen: Sr Maj 06, 2015 10:39 am
Kraj: Zgornja Savinska,Mozirje
Avto: Volkswagen golf III GTI,TDI

Re: potovalni števc golf 3

OdgovorNapisal/-a jocker dne Po Okt 19, 2015 10:13 pm

Uuu niam vido da je en odpiso..mam luftmeser ja. Mal sm spraseval okrog..eni pravijo da ni pravi stevec..drugi da se more omogocit na ecu...sam pa nimam pojma..lp
Uporabniški avatar
jocker
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 296
Pridružen: Sr Mar 14, 2012 10:19 pm
Avto: vw golf 4

Re: potovalni števc golf 3

OdgovorNapisal/-a jocker dne Po Nov 02, 2015 6:37 pm

vse dela :D...hvala vsen za pomoč... [smilie=blink.gif]
Uporabniški avatar
jocker
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 296
Pridružen: Sr Mar 14, 2012 10:19 pm
Avto: vw golf 4

Re: potovalni števc golf 3

OdgovorNapisal/-a luka1992 dne Po Nov 02, 2015 8:37 pm

kaj pa si mogo narest ?
Uporabniški avatar
luka1992
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 172
Pridružen: Sr Maj 06, 2015 10:39 am
Kraj: Zgornja Savinska,Mozirje
Avto: Volkswagen golf III GTI,TDI

Re: potovalni števc golf 3

OdgovorNapisal/-a jocker dne Ne Nov 22, 2015 12:08 pm

Ma nek kabl sm mogo se potegnit...zdaj sm se tempomat priklopo in dela vse kot mora
Uporabniški avatar
jocker
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 296
Pridružen: Sr Mar 14, 2012 10:19 pm
Avto: vw golf 4

Re: potovalni števc golf 3

OdgovorNapisal/-a jocker dne Ne Nov 29, 2015 7:57 pm

Mi lohk keri povezakaj mi ne prestavla med 1 in 2 funkcijo..skoz je na 2...
Uporabniški avatar
jocker
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 296
Pridružen: Sr Mar 14, 2012 10:19 pm
Avto: vw golf 4

Re: potovalni števc golf 3

OdgovorNapisal/-a nevednez dne Po Nov 30, 2015 10:47 am

jocker napisal/-a:Mi lohk keri povezakaj mi ne prestavla med 1 in 2 funkcijo..skoz je na 2...


defektna ročka, slab stik na instalaciji ali pa prekinjen kakšen kabel v instalaciji na relaciji ročka -> rele plošča -> števec ali pa defekten števec.
Uporabniški avatar
nevednez
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 777
Pridružen: Pe Feb 16, 2007 3:33 pm
Avto: štirje krogci

Re: potovalni števc golf 3

OdgovorNapisal/-a jocker dne Po Nov 30, 2015 6:06 pm

nevednez napisal/-a:
jocker napisal/-a:Mi lohk keri povezakaj mi ne prestavla med 1 in 2 funkcijo..skoz je na 2...


defektna ročka, slab stik na instalaciji ali pa prekinjen kakšen kabel v instalaciji na relaciji ročka -> rele plošča -> števec ali pa defekten števec.



Rovko sm zamenjo isto...pac k prestajim na 1, pol k prestavlam mi vmes pokaze 2 cifri, ce ves kk mislim..k bi stekalo..stevc sm pa tut zamenjo z drugim.pa isto...bom se kable prevero..hvala drgac
Uporabniški avatar
jocker
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 296
Pridružen: Sr Mar 14, 2012 10:19 pm
Avto: vw golf 4

Re: potovalni števc golf 3

OdgovorNapisal/-a grmsek.damjan dne Ne Dec 06, 2015 12:10 am

Mogoč kdo ve kje se nastavi poraba trenutna in povprečna na mk3 tdi? Namreč odkar imam avto mi kaže ene 2 litra manj,kot je dejanska poraba :x Tud če zresetiram je čez nekaj časa isto..Pol se pa keri ko se pela zram čudva kak lahk ta avto kuri sam 3.5 do 4 litre,hahaha :lol:
Uporabniški avatar
grmsek.damjan
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 52
Pridružen: Če Apr 22, 2010 4:14 pm
Kraj: Brežice
Avto: VW GOLF III GT TDI,110PS,CLIMATRONIC..

Re: potovalni števc golf 3

OdgovorNapisal/-a cheff dne Po Dec 07, 2015 4:07 am

To se pa preko vagcom-a nastavi.
Nekak tak: http://www.myturbodiesel.com/wiki/mpg-g ... k5-mk6-vw/
Kupim oldruknbatnfilterklemungo.
Uporabniški avatar
cheff
Stalni uporabnik
 
Prispevkov: 1028
Pridružen: Po Nov 03, 2008 11:04 pm
Kraj: Benedikt
Avto: SLK


Vrni se na Elektrika

Kdo je na strani

Po forumu brska: Bing [Bot] in 1 gost