VWg6016V napisal/-a:če kupiš ti litro čistila za globinsko za 4 eure, kaj ga prodaš za 3?
VWg6016V napisal/-a:p.s. pa brez zamere
fritz napisal/-a:kaj je x, si slabo spal ?
VWg6016V napisal/-a:zgleda da sm spet jest zakuru ogenj ko sem napisal v *hecu* ČIM MANJ
kar je uporabnika x-hair spravilo na obrate...
če je to to....
Jurtz napisal/-a:iz njegovega posta je več kot očitno jasno, da ni slabo spal, ampak so ga "poznavalci" hoteli nategniti na foro "stvar je vredna toliko, kolikor je kupec pripravljen plačati zanjo", za nek artikel, ki ne leži ravno na vsakem vogalu.
Nauk zgodbe je, da ta fraza ne velja prav vedno in da tele teme v stilu koliko je neka stvar realno vredna, niso čisto brez pomena. In VWg6016V, to je tisto kar ti je xhair hotu povedat s svojim postom, pa nisi razumel, oziroma si razumel narobe
Jurtz napisal/-a:no zdej, če imaš iz prejšnjih postov približno predstavo kakšne so cene, ne samo unega "kolikor je kupec pripravljen dat", in če ti je cena solidna in si jih želiš, jih pač vzemi bolj ti ne bomo mogli pomagati. Lahko edino še prilepiš detajlne slike in napišeš točno ceno, pa pokomentiramo/se skregamo še glede tega
Gloga napisal/-a:Gospod audi 100....
fritz napisal/-a:
x, pazi se raje tistih, ki se ti delajo lepe, za hrbtom te pa opravljajo
da ne bos mislu da je vse tako kot si ti mislis...
besho napisal/-a:alo majstori...feltne ki je stare skoraj 25let ne morejo bit 300 ali 500€ ker ni logike, v mojem primeru sem si lastil 5 kompletov bbs rm in te ki imam na golfu sem za njih dal celih 100€ in pijačo članu! bile so v originalni barvi,poškodovani robovi od pločnikov itd....
vse druge ki sem imel sem jih prodal za več ker na balkanu pravijo BUDALE GINU ZA IDEALE!!!!
in to si zapomnite za vsako stvar smo si sami krivi ker dobesedno dvigamo cene takšnim stvarem kot so te zdrkane feltne...
če nebi nobeden dal več kot 200€ za feltne kot so ble moje pa bodite prepričani da jih nebi blo na netu za 500€...nema povpraševanja ponudba pada...
ALI LJUDI SU OVCE I TREBA JIH ŠIŠAT...
in tudi za recarote sem nekaj prebral da je bla neka varjanta, kar mi ni jasno ker tu vedno nekje preberem kaj bi dali tipi za recarote da so ko novi in za čim manj €...sej obstajajo ma ne na favdlu ali fbju itd. nego je treba dvignit dupe in dat v žep jurčka € in se sprehajat okoli pa mogoče bo kaj...domov vam nebo noben nič prinesel!!!!
aja pa še to jurtz in fritz bi se lahko umirila...če imata full energije imam biznis za vas, moram prebarvat delavnico pa prideta sem in sproščata energijo v pozitivo!
lp drug B€$hO
VWg6016V napisal/-a: hohohohoho
VWg6016V napisal/-a:evo na ...
vsi bi jih za 100 eur
uprašanje če bi jih za 100 pol naprej tudi prodali hohohohoho
Jurtz napisal/-a:VWg6016V napisal/-a:evo na ...
vsi bi jih za 100 eur
še noben jih ni
Jurtz napisal/-a:VWg6016V napisal/-a:evo na ...
vsi bi jih za 100 eur
še noben jih ni
besho napisal/-a:alo majstori...feltne ki je stare skoraj 25let ne morejo bit 300 ali 500€ ker ni logike, v mojem primeru sem si lastil 5 kompletov bbs rm in te ki imam na golfu sem za njih dal celih 100€ in pijačo članu! bile so v originalni barvi,poškodovani robovi od pločnikov itd....
vse druge ki sem imel sem jih prodal za več ker na balkanu pravijo BUDALE GINU ZA IDEALE!!!!
in to si zapomnite za vsako stvar smo si sami krivi ker dobesedno dvigamo cene takšnim stvarem kot so te zdrkane feltne...
če nebi nobeden dal več kot 200€ za feltne kot so ble moje pa bodite prepričani da jih nebi blo na netu za 500€...nema povpraševanja ponudba pada...
ALI LJUDI SU OVCE I TREBA JIH ŠIŠAT...
in tudi za recarote sem nekaj prebral da je bla neka varjanta, kar mi ni jasno ker tu vedno nekje preberem kaj bi dali tipi za recarote da so ko novi in za čim manj €...sej obstajajo ma ne na favdlu ali fbju itd. nego je treba dvignit dupe in dat v žep jurčka € in se sprehajat okoli pa mogoče bo kaj...domov vam nebo noben nič prinesel!!!!
aja pa še to jurtz in fritz bi se lahko umirila...če imata full energije imam biznis za vas, moram prebarvat delavnico pa
prideta sem in sproščata energijo v pozitivo!
lp drug B€$hO
... ce mene vprasas, ce dobis originalne nerazdrte ravne rmke za 400 ni kaj razmisljat...
fritz napisal/-a:zarad mene jih lahko dobite za 50 eur al pa 500, mi je cisto vseeno....
sem ti pa napisal ze dva tedna nazaj:... ce mene vprasas, ce dobis originalne nerazdrte ravne rmke za 400 ni kaj razmisljat...
sem mi zdi da bos prsu na moje, ne glede na to kaj so drugi napisali.
itak da bo zdaj tle spodaj tristo postov, bmk.
taka je realnost, ne glede na to kaj si kdo v svoji glavi misli in predstavlja.
lpf
Vrni se na Platišča in pnevmatike
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost