... aka poširjene jeklenke. A pozna kdo koga ki to dela pr nas? al pa kak južni sosed? Sem jih iskal na ebayu pa jih ni za najdet nikjer, tako da bi jih dal nardit če obstaja človek ki ima orodje in znanje za to. za tiste ki mogoče ne veste o čem govorim
Baje dela to en tip v Litiji. Predvsem za hrošče. Nekje sem 1X že zalimal njegove kontaktne podatke. Trenutno mi je ušlo iz glave. Sem pa 100%, da ti bo fritz tole stresel iz rokava... ...kot bi rekel keks.
kar mam js podatke je 20€ na feltno. nevem pa kako je al moras met 2 kompleta da ti posir al ma on tist pleh za vmes dat, tko da rabs samo en komplet. klical ga se nism, to je samo kar sem slisal.
Chicks that dig dubs rule. Chicks that drive them is marriage material.
Rabiš 1 komplet, on navari jeklen trak noter v razrezano jeklenko. Kakšen mesec nazaj je bila cena mislim da 30 - 35 € po platišču. Sem videl že par njegovih izdelkov in so bili vsi vrhunsko izdelani. Za poširitev kompleta 4 platišč porabi cca 2-3 dni po predhodnem dogovoru. Telefonska je omenjena že zgoraj, bo pa vam po telefonu razložil vse podrobnosti kako in kaj. Fejst poba. Moje jeklenke gredno na širitev definitivno k njemu.
Men je že dva kompleta širil, delo narejeno odlično nimam pripomb. Že dolgo nazaj ene za yugota kasneje 15'' za golfa.
Sm pozabu še dodat, une za yugota sem mu nesel dva kompleta feltn da je naredu en komplet, za golfa pa samo en komplet in je ušvasal vmes obroč. Ene so ble širjene na 7J druge pa na 7.5J.
...ko zakoni fizike izginejo, in ko adrenalin zamenja kri..... Golf GTI G60
Tha Reel M napisal/-a:kaj vas zanima napišite in grem do njega
Lp M
Na spisek vprašanj dodaj:
- kako izgleda obraz tehnika na tehničnem ko prideš s tako razširjenimi feltnami na tehnični pregled oz. kako je z legalizacijo takih felten, ima kake papirje za legal-drive itd.
-cene, madonca cene, kak lahk rečeš "kaj naj ga vprašam" če ima kak cenik, ga skeniraj in napopaj, ne v garažo, na Favdl
-link, website...
“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.” - Mark Twain
sem mojstra klical (fajn možakar, ni kj rečt). in je reku da se mu prnese felgo, on odreže čisto zunanji del ven in vmes navari drug obroč. širina po želji, vidi se nič, ker vari z notranje strani, cena pa od 40€/kom odvisno od ohranjenosti platišča. aja glede plavih je rekel da še nikoli ni bilo nobenega problema, samo da ne gleda izpod blatnika pa ti ne morejo nič. tako da samo še 15" jeklenke najdem pa grem k njemu
Homologiraš ene legal 15",pol pa te gor.Je pa za tiste,ki majo v homo. vpisano sam dimenzije gume boljše,ker tanove homo. majo vpisano tudi širino platišča,pa če naletiš na republiško milicijo si ob €.Tud mene nekj mika tole( 8Jx15 pa gumica gor 195/45-15).Pido ma***** pa mel sem jih doma nove 15" pa sm jih ruknu na eno podrtijo....
53€ so nove, original od corradota oz. dvojke gti. samo 200€ felge, pa 200€ širjenje, pa pol še barvanje... 400€+ za jeklenke dat mi pa niti na misel ne pade. je kar drag špas tole. še 200€ dodam pa mam alu felge mata corrado in dvojka tut 57.1? ker za renfaulta je dost 15" jeklenk po oglasih, za VW jih pa nisem zasledil.
Sem glih preletaval teme pa naletel na tole. Hm če še koga zanima njegov izdelek lahko pogleda prva platišča na mojem varjantu. Izdelal pa mi je tudi dve extra platišči in sicer flipped 9.5"x15" platišči so bili dvakrat rezani in varjeni rezultat na centrirki je bil presenetliv so skoraj lepše tekle kot original po montaži 265/50/15 pnevmatik se je presenečenje še povečalo ker smo jih zmontirali brez zračnice in niso puščale.