Audia6 napisal/-a:Je mogoče ker sesalni kolektor direkt zrak dobi in ne gre tja desno in zato tudi bolj grabi po logiki

![biggrin [smilie=biggrin.gif]](./images/smilies/biggrin.gif)

pocesnkII napisal/-a:bos mogu kar drugega najti. temu se rece da je sel v večna lovišča,.... ne še čisto bo pa kmalu konec z njim riknu je je jebi ga

4m4t3r napisal/-a:mi lahko kdo pove ko vključim klimo mi klima kompresor vuli..bolj ko dam gas bolj se sliši kot da bi lageri peli..se da to kak doma popravit? ker v to se še nisn spuščal..

4m4t3r napisal/-a:mi lahko kdo pove ko vključim klimo mi klima kompresor vuli..bolj ko dam gas bolj se sliši kot da bi lageri peli..se da to kak doma popravit? ker v to se še nisn spuščal..
Goti napisal/-a:Če boš slučajno iskal kompresor, imej v glavi, da paše od S4/S6 2,2T, ki jih je precej v kosih in z manj kilometri, in od 2,3 E.
ervin99 napisal/-a:včeraj sma se srečala na cesti,nisn bil pozorn kdo vozi ti al tvoja boljša polovica ker sn na hitro glih tablico prebral pa mi je znana bla,srečala pa sma se v Destrniku..navadne felne so gor če se nemotim ? drugače pa je ohranjen videt v nulo
![]()
bertone napisal/-a:4m4t3r napisal/-a:mi lahko kdo pove ko vključim klimo mi klima kompresor vuli..bolj ko dam gas bolj se sliši kot da bi lageri peli..se da to kak doma popravit? ker v to se še nisn spuščal..
Lahko mas samo lezaj na jermenici od kompresorja zanic in tti tuli ko je obremenjen ...

cheff napisal/-a:Kolko vem je toti rele za grelne svečke. Preveri, če ti delajo oz., da nimaš ki kakega kurcšlusa pa ti zato tak prazni...

Goti napisal/-a:Svečke pri hladnem zagonu grejejo tudi poleti, tako kot si opisal, in je normalno. Menda zaradi bolj gladkega teka mašine.
A si zamenjal regler takrat al ne?
Gledaš pravi senzor, ampak po moje se ne bo nič spremenilo, če ga zamenjaš z novim. Jaz sem mel ganc novega original in je blo isto.
Se pač navadi, da moraš met vsaka 3 leta svež akumulator in dober alternator/regler. Tako je to pri teh avtih od novega.

Goti napisal/-a:Svečke pri hladnem zagonu grejejo tudi poleti, tako kot si opisal, in je normalno. Menda zaradi bolj gladkega teka mašine.
A si zamenjal regler takrat al ne?
Gledaš pravi senzor, ampak po moje se ne bo nič spremenilo, če ga zamenjaš z novim. Jaz sem mel ganc novega original in je blo isto.
Se pač navadi, da moraš met vsaka 3 leta svež akumulator in dober alternator/regler. Tako je to pri teh avtih od novega.
cheff napisal/-a:Če pa menjava senzorja ne pomaga bi jaz rešil z vezjem, ki pod 5°C vklopi 202 rele in je stvar rešena.
![biggrin [smilie=biggrin.gif]](./images/smilies/biggrin.gif)

4m4t3r napisal/-a:to pa bi bla še bolj pomoje pametna zadeva!!! kak bi to človek rešo? nisn glih štromar

4m4t3r napisal/-a:..ampak jaz mislim da to serijsko ni bilo tak narejeno..ker sem dosti krat prečital da se grelne vklopijo pod 5 stopinj..

Goti napisal/-a:4m4t3r napisal/-a:..ampak jaz mislim da to serijsko ni bilo tak narejeno..ker sem dosti krat prečital da se grelne vklopijo pod 5 stopinj..
Serijsko je blo, ja. Pod 5 stopinj se pa vklopijo na polno, ko zagori tud lučka za svečke ...

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost