to pa se mi zgodlo ker sn zadnič nekaj batterio odklaplo pa sem jo potem pozabo pokrit z gumijastim tepihom ki sem ga že enkrat extra vrezal zarad tega da porkijem baterijo z njim..zadi mel naloženo poln sedež robe in sred ljubljane mi kar avto crkno potem na avtobahnu vsakič ko ruknlo kar crkno pa nazaj prižgal avto..celo ekrat pred tunelom..cel moker sem bil..potem sn se hvala bogu spomno kaj bi lahko blo..smrdelo pa ni čisto ni.. ![blink [smilie=blink.gif]](./images/smilies/blink.gif)

čare napisal/-a:Tiste buče o polnih zadnjih zicih robe kar babi doma prodajaj.Vemo mi kaj se počenja na zadnjih sedežih da si čist moker pa da šmelca.
nimam najtrajder 

4m4t3r napisal/-a:za vse lastnike a6 c4 bi opozoro da naj pazijo zadaj pri akumulatorju pod sedežem da ga vredu pokrijejo ali vsaj one pokrovčke imajo gor na kontaktih..ker mi je že drugič od kar mam avto skoro zašmolcalo kable in lahko bi avto zgoro ja..fora v tem da je zadna klop spodaj narejena iz kovinske mreže in če je neka vlka teža na sedežu porine to mrežo na kontakte v mojem primeru na plus..drug del sedeža pa je tak na karoserijo pritrjena tak da mi je direkt zašvasalo zadno klop da sn jo komaj bek ftrgoto pa se mi zgodlo ker sn zadnič nekaj batterio odklaplo pa sem jo potem pozabo pokrit z gumijastim tepihom ki sem ga že enkrat extra vrezal zarad tega da porkijem baterijo z njim..zadi mel naloženo poln sedež robe in sred ljubljane mi kar avto crkno potem na avtobahnu vsakič ko ruknlo kar crkno pa nazaj prižgal avto..celo ekrat pred tunelom..cel moker sem bil..potem sn se hvala bogu spomno kaj bi lahko blo..smrdelo pa ni čisto ni..

mitja1303 napisal/-a:4m4t3r napisal/-a:za vse lastnike a6 c4 bi opozoro da naj pazijo zadaj pri akumulatorju pod sedežem da ga vredu pokrijejo ali vsaj one pokrovčke imajo gor na kontaktih..ker mi je že drugič od kar mam avto skoro zašmolcalo kable in lahko bi avto zgoro ja..fora v tem da je zadna klop spodaj narejena iz kovinske mreže in če je neka vlka teža na sedežu porine to mrežo na kontakte v mojem primeru na plus..drug del sedeža pa je tak na karoserijo pritrjena tak da mi je direkt zašvasalo zadno klop da sn jo komaj bek ftrgoto pa se mi zgodlo ker sn zadnič nekaj batterio odklaplo pa sem jo potem pozabo pokrit z gumijastim tepihom ki sem ga že enkrat extra vrezal zarad tega da porkijem baterijo z njim..zadi mel naloženo poln sedež robe in sred ljubljane mi kar avto crkno potem na avtobahnu vsakič ko ruknlo kar crkno pa nazaj prižgal avto..celo ekrat pred tunelom..cel moker sem bil..potem sn se hvala bogu spomno kaj bi lahko blo..smrdelo pa ni čisto ni..
Haha ne morem verjet da so šli pr Audiju to nardit, ko je pa tako bedarijo Volkswagen izumu že pred več ko 50 leti
![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)

![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)

se vidi na sliki en del klopi eni se znajdejo tak da tisto mrežo ovijejo z tem močnim lepilnim trakom..bedarija res..jaz pa mam še dodatno kabl na bateriji od ojačevalca in malo ven gleda vijak in klema..in še prej pride do klopi 

čare napisal/-a:Kaj noriš s temi feltnami če bo pa do maja sneg zgleda.
![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

čare napisal/-a:Reči babi da maš cajt če upaš
dobim kar cel spisek ke je še za naret..samo kaj ko to rad preslišim
![biggrin [smilie=biggrin.gif]](./images/smilies/biggrin.gif)

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov