kompresija se pri hladnem motorju niti na dveh cinindrih ne ujema :S giblje se od 6 pa do 14.5 BAR, Ni druge kot snet glavo... js sam upam da so samo ventili da niso še kaki obročki ker pol pa popravilo ni več rentabilno (kokr da zdaj pa je
kompresija se pri hladnem motorju niti na dveh cinindrih ne ujema :S giblje se od 6 pa do 14.5 BAR, Ni druge kot snet glavo... js sam upam da so samo ventili da niso še kaki obročki ker pol pa popravilo ni več rentabilno (kokr da zdaj pa je 
Cox napisal/-a:Marcel napisal/-a:a ti mogoč kaj veš o tem vozilu kar js nevem pa bi mi koristlo?
En cas je bil avto tudi v Mariboru, sem ga veckrat srecal, imeli so ga v lasti neki cigani ...

Marcel napisal/-a:Cox napisal/-a:Marcel napisal/-a:a ti mogoč kaj veš o tem vozilu kar js nevem pa bi mi koristlo?
En cas je bil avto tudi v Mariboru, sem ga veckrat srecal, imeli so ga v lasti neki cigani ...
Mogoč si videl prejšnjega lastnika ker zgleda isto kot cigan kar za moje pojme tud je glede na to kaj vse je prikril na avtu ampak sej sm sam kriv... Da se mu na tistem humerju njegovem razpade mašina da mu mater......

preber si če si kje zasledil da sm napiso da bi rad pršparo... nism. Vem da če je neki treba menjat pol je treba. uprašo pa sm zato da vem če je res teba. Sicer je pa s temi aftermarket deli tak da je lahk mogoč tud nov šrauf slabši od starega originala (nevem). Js ne zastopim folka ki se brezveze jezi 

Marcel napisal/-a:voda mi je tud puščala na tistem "T" kosu kjer gre cevka v loputo za gas in sem že naredil kovinski kos da ne bo več težav okol tistega.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost