Tapetniška dela za nedeljsko popoldne, polica tapecirana.

Ĺ e vedno velja verry low budget, zato sem uporabil kar material, ki mi je bil na voljo doma. Res da je precej svetel in ne gre nikakor z temno notranjosjo vozila, ampak ta problem bom rešil tekom tedna, ko bom tole malo oprašil z črno bazo in bo na koncu vse lepo in prav - važno da nič ne stane

Pa še malce oborožitve za naslednje delo

Na vrsti je bilo ponovno abdekanje platišč, tokrat za lakiranje v silver edition

Pri takšnem lakiranju platišč je potrebno zalepiti dve plasti krep papirja (lepilni trak), ker prozorni lak pronica tudi čez njega, še posebej je to nevarno tam, kjer so bolj debeli nanosi prozornega laka in to je v mojem primeru ravno na koncu zvezde (kraka), kjer bo potrebno nanesti več tankih slojev prozornega laka, da ne bi slučajno zateklo, ker potem sem u pi***, zato ker na tistem komaj dostopnem kraju ni mogoče zalivke spolirati (no ja, skoraj nemogoče, ampak je precejšna jeba

)

Pri takšnem lakiranju je potrebno zalepiti zadnji trak tako, da ga je mogoče takoj po končanem nanosu prozornega laka odlepiti - torej je potrebno vse prej dobro abdekati, na zadnje pa se zalepi trak, ki se potem lahko odlepi. To pa zato, ker obstaja velika verjetnost, da se nam odtrga prozorni lak, če je le ta že suh in nismo odlepili zadnjega traku (v tem primeru modrega) in potem smo naredili nič

. V primeru, da na nek način pozabimo odlepiti zadnji trak je treba pred odstranitvijo le tega z olfa nožekom (tapetniški nožek) porezati tik ob traku in šele potem razlepiti. Treba je trak tudi tako speljati, da ga takoj po lakiranju z lahkoto dosežemo in odlepimo, ne pa da se matramo nekje noter v kanalih in ob tem se po navadi dotaknemo še lakiranega dela in spet je bil ves trud zaman

Kadar lakiramo na črto je potrebno uporabiti poseben lepilni trak, ki je temu namenjen. Če bi uporabil običajni lepilni trak (papirnati), bi se ob traku katerega bi odstranil poznali "zobki", kot pri žaginem listu za železo. To pa zato, ker papirnati trak ni narejen tako na fino, je iz vlaken med katere steče barva in potem linija ni lepo gladka, ampak kot že rečeno robata in izgleda grdo, kot da bi nekdo odtrgal barvo. Tale moder trak pa je zelo podoben izolirnemu traku in je zelo gladek, zato naredi rob lep inr aven. Je tudi zelo fleksibilen (kar je seveda odvisno v največji meri od njegove širine) ima dober oprijem in se ga da dobro kriviti po raznih krivinah

Tako, two more to go in potem na lakiranje, samo danes so me zmotili zato ni bilo časa

lp
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...