in nastalo je to

strme napisal/-a:dobra ideja!
Kako si pa dihal?!Sem tudi jaz enkrat tkole en kmetijski stroj barval, se mi je proti koncu že fajn modil![]()
A si potem sam pobarval?
VW DRDR napisal/-a:Kako pa je izpadla barva? So kake pike oz. smeti, kljub improvizirani komori prišle v lak? ...če bi barval poleti, bi skor res bilo kot komora...v tem najlonu, bi vrjetno kaj hitro doseglo tistih 60°C

![beer [smilie=beer.gif]](./images/smilies/beer.gif)

apokalipso napisal/-a:Vsaka čast za trud in voljo !!!
jinx82 napisal/-a:Meni je ta barva odlična
VW DRDR napisal/-a:Filtra misliš kot za odstranjevat vlago? pikice so v laku, ali sami barvi? Če je tudi lak profi in nisi šparal z nanosom, ti priporočam mokro brušenje ter poliranje pikic in ostalih defektov v laku...če si vsaj malo toliko zakompliciran kot jst

VW DRDR napisal/-a:Filtra misliš kot za odstranjevat vlago? pikice so v laku, ali sami barvi? Če je tudi lak profi in nisi šparal z nanosom, ti priporočam mokro brušenje ter poliranje pikic in ostalih defektov v laku...če si vsaj malo toliko zakompliciran kot jst

bertone napisal/-a:VW DRDR napisal/-a:Filtra misliš kot za odstranjevat vlago? pikice so v laku, ali sami barvi? Če je tudi lak profi in nisi šparal z nanosom, ti priporočam mokro brušenje ter poliranje pikic in ostalih defektov v laku...če si vsaj malo toliko zakompliciran kot jst
to se je za bat k si ti tko na nulo strihov

VW DRDR napisal/-a:Uuuu, si pa zamešal tole barvosej je lepa tudi meni, ne da ne, le uprašal sem se, kaj bo, če boš kdaj moral kak kos ponovno pobarvati(bog ne daj- tok-tok
)?
GTI-user napisal/-a:Verjetno si barval z akrilno barvo. Se pravi nisi dal najprej baze in potem lak čez. Za doma poštrihano zgleda lepo.
Ježek napisal/-a:Lep je, pa ta kanarček barva prav dobro zgleda na golfih.![]()
Js bi mu dal v masko namesto vw znaka nekaj takega![]()
VW DRDR napisal/-a:A tebe kaj teži?Nikoli nisem reku, da je moj avto v nulo pobarvan, sploh pa se ta tema ne drži mojega avta....tako da, če je kje problem, mi ga pošli na ZS

al mu pase bol tako?

VW DRDR napisal/-a:Lep bo v vsakem primeru, kar boš imel gor mora bit pa tebi všeč.Meni osebno je to lepo, če bo tudi na odbijačih krom v nasprotnem primeru pa raje brez.

BruM napisal/-a:mm, iz kje si ti? vidim da imaš na profilu napisano koper? okolica kopra? nisem vedu da je še kdo nov na favdlu iz tu

forgoten napisal/-a:

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov