Na mk2 najboljše sveti varijanta kovinskih fokusov (ne plastičnih), pa tudi če so saturnus v kombinaciji z 100W žarnicami
Apkalipso, dam ti prav. V originalu se na instalaciji po 20ih letih pojavi padec napetosti 2-2,5V, mogoče tudi več, zaradi dolžine žic, ker ni relejev v instalaciji in ima originalna inštalacijo dolgo pot in veliko spojev (aku-rele plata-volanska ključavnica, stikalo luči-volansko stikalo-rele plata-luči, skupaj to nanese cca 20+spojev, na vsakem spoju pa padec napetosti in z leti zadeva postane bolj očitna)
Jaz sem imel ta problem, rešil tako, da sem dodal v instalacijo dva releja in varovalko, padec napetosti med +polom akuja in žarnico pa je magično padel z 2,5V na 0,12V. Kasneje sem dodal še 100/90W H4 žarnice in v kombinaciji z daljinkami bil dan že ob kratki luči (180W), da o dolgih lučeh sploh ne govorim

(2x100W H4 + 2x55W H3 daljinka = 310W).
In ja... vem da omenjene žarnice niso dovoljene za rabo na cesti, ampak moteče pa niso bile, ker se pač luč malenkostno spusti... je bilo pa zabavno, ko se je kakšen pripeljal z dolgimi ponoči, ko sem mu posvetil z dolgimi nazaj... jih je vsak ugasnil..
Žarnice pa kupoval pri lokalnem trgovcu z avtodeli... cena ene žarnice je bila cca 10€, v štirih letih zamenjal 4 H4 žarnice.
Pri mk2 je swap z močnejšimi žarnicami izvedljiv, ker so parabole kovinske.
Veliko razliko naredi že ''update'' z releji v instalaciji, strošek je cca 10€+6pack zelenega da se roka umiri in ajde, max 1 ura dela.