jinx82 napisal/-a:ŽucMac napisal/-a:glede na prejšnje bo po moje več kot dobrodošel na favdlu...![]()
Tle so dobrodošli vsi, ki za pir dajejo ...zakaj misliš da čareta trpimo?
čare napisal/-a:jinx82 napisal/-a:ŽucMac napisal/-a:glede na prejšnje bo po moje več kot dobrodošel na favdlu...![]()
Tle so dobrodošli vsi, ki za pir dajejo ...zakaj misliš da čareta trpimo?
Prasec južnjaški.
![hug [smilie=hug.gif]](./images/smilies/hug.gif)

pocesnkII napisal/-a:lahko poveš kako boš naredu ventilacijo, ..... samo notranji zajem?

BeniNorc napisal/-a:ma nevem, fajn da se to tak zrihta, sm brez ventilacije mi je kr nekaj. razen če maš avto za 2x na leto za zapelat. za to mi je pa bedarija tolk dnarja stran vrčt..
sploh si ne predstavljam da bi šu čez vikend na morje z golfom, pa da mi vsaj malo ne pihlja ventilacija..
al pa da ko grem poleti ob 10h zvečer iz kolpe, al pa iz kafane, ko malo pade rosa itd., pa da si nimam s čim spihat šajbe..

![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

BeniNorc napisal/-a:ne šeme zanima kaj boš pol reku ko bo avto dejansko na cesti
mislim jaz vem da mam avto zato ker mi je všeč se z njim furat in mi je všeč tud tako.. pa zato, da ko sem doma, da se skos vozim z njim, ne zato da ga mam za 3x na leto za pelat na meet pokazat drugim kaj mi stoji v garaži. če razumeš kaj mislim.. pa tud če ne ..
v glavnem point avta je da mi je všeč, da gre, da se mi je fajn vozit okol in da se z njim vozim in ne da ga ogledujem.

Cox napisal/-a:Ma sibedah ja .. sej ni problem v tem da je vroce v avtu .. problem je da je mrzlo

Cox napisal/-a:Ma sibedah ja .. sej ni problem v tem da je vroce v avtu .. problem je da je mrzlo

ElGato napisal/-a:aljaz123 napisal/-a:Ena butasta. Kako bo potem z ventilacijo? ....
Gretja ne bo, klima pa bo na stari način (odpiranje oken)...Bom pa vgradil ventilacijo, ki bo skrbela samo za prednje steklo... Avto se dela bolj za vroče poletne dni...

Cox napisal/-a:Ne ravno pozimi, samo ce bi probal kdaj marca,aprila,septembra, oktobra brez ventilacije bi vedo o cem govorim.Skoda se mi pac zdi da si skrajsas sezono takega vozila za 2-3 mesece ze tako prekratke sezone ... mislim saj ne recem v tem primeru ko se dela bol razstavni exponat pac je kak je ... samo jaz si tega na svojem avtu nebi nikol nardil ce nebi blo res neizogibno.

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov