avto je '91, mislim, da celo iste barve kot moja mk3 (Black Magic - Perleffect), 3v, elektricne sipe, centralno z Meta alarmom, servo, ABS, klima...nevem kaj se
vglavnem, ta posiljena deklica ni vec G60 ampak spremenjena v nek delovni stroj. ta delovni stroj nimam pojma kaj je, ker se mi prejsnji lastnik zdi malo cuden in imam obcutek, da se mi je par stvari zlagal...ampak nima veze, avto imam, jst sem vesel..
no nazaj k masini...menda je 1.6 TD, on pravi, da so jo prevrtali na 1.9 in da pase vse...hm....mogoce pa je 1.9 TD, mogoce pa 1.6 TD....vglavnem nimam pojma. menjalnik je baje ostal G60 (na zajle - koncna hitrost 170).
avto (ne upam trdit) zgleda, da ne bi bil nikoli karamboliran, mogoce spredaj levo...ampak nic hudega. sipe so vse istega letnika, vetrobranska lepljena, na prtljaznih vratih je sevedno tista crna obroba okoli sipe, ki zgleda se original in se je ze zacela trgat, torej verjetno ni bil butnjen niti zadaj...pragovi stojijo lepo gor...ne vem no...hudo zbit avto opazim takoj, na temu pa nisem opazil nekih hudih luftov (mogoce, ker sem tolko slep zaradi ljubezni do avta)
neke stvari so se za postimat, recimo ni krmilne enote ABS-a, si morem zmislit nacin za stlacit na masino kompresor klime, bremze so za pregledat ker je avto stal nekaj mescev in milim, da stopajo zavorne celjusti tko, da me caka obnovitev verjetno..
itd itd itd..
vglavnem avtu bom vrnu spet duso ampak se ne vem kaksno (G60, 2.0 16v, .......itak je malo morje masin, da se niti ne vem za kaj odlocit...ampak vem, da bo karkoli samo delovni stroj NE !)
slike dobite enkrat kmalu
jst pa grem sravfat (KAJPA ! hitro je treba zacet)

čestitke za nakup pa slikce čimprej , pa upam da bo avto nekoč zgledal tako kot se sliši za tistega ki je vse plastičarje prešimfal