No ker že kar nekaj časa mencam in odlašam z predstavitvijo svojega projekta, je zdaj pa že zadn cajt da ga predstavim.
Samo navdušenje nad golfom me drži že od malih nog, ko sem se okrog prevažal še z očetom in njegovim G2-DIESEL katerega še vedno vozi in to že cca 19let. Že takrat sem si govoril, da ko nardim izpit ga bom pa jst naprej vozu, pa ga oča kar ni hotu zamenjat. (modra odločitev)
Pole sem si pač kupu yugota, in še vedno razmišlju.....
8 let nazaj,med upravlajnjem študentskih del, mi je enkrat majster ponudu ženinga golfa za malo denarja, mislim da cca 25.000 SIT. Sem še neki časa razmišlju,pa ga enkrat šel pogledat in videl nekaj napak, plus grozne barve (takratno moje mišlenje), ampak odločitev je padla. Golfa odkupu, tako da sem nekaj sobot delal zastonj, ampak vesel ko burek.
Da nebo sam nakladanje,
nekaj slik,ki so sicer snete iz avto-neta,od začetka nimam slik, ampak je pribljižno tako zgledal pred osmimi leti, ko sem ga priperlajal domov.
Opreme je imel minimalno, pomojem ma še hrošč več
-moj brez daljink

-moj brz spojlerčka in kljuke

Od takra mam še eno greško, ki upam da bo odpravljena do začetaka maja, na levi strani je potrebno zamenajti vrata (slaba osnova - nic se ne vidi samo mene moti ![beer [smilie=beer.gif]](./images/smilies/beer.gif)