![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

DS71 napisal/-a:super .. sicer sam carbon ni bil zamišljen za take stvariampak meni po videzu ena od naj stvaritev prejšnjega stoletja.
Sem tudi sam mislil narediti na Manti nekaj detajlov,ampak sem se odločil da ostane taka kot je bila ..oz. če bo prav bo pa nekaj vseeno carbonskega![]()
kar junaško naprej ..mi te opazujemo![]()
![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

ElGato napisal/-a:Pripravljeno na sestavljanje in sestavljanje...

mačk napisal/-a:sem delal z tem karbonom kaki 2 leti nazaj ,in moram reč da je zajebano ko sam hudič,prvo moreš ujet pravo kombinacijo smole in trdilca pa brusit če so pa kake čudne oblike je pa skoraj nemogoče lepo nardit.
želim da ti rata .
nalim napisal/-a:Tale priprava za stiskanje vzmeti ventilov mi je pa znana (je bila v pogonu, ko sem na V8 menjal teflone) !
jinx82 napisal/-a:8) ...no, dej kako sliko karbonskih delov
eugene napisal/-a:Tvoj ima tudi mehanske dročnike če vidim prav? Kje si dobu ploščice za štelat zračnost?

jinx82 napisal/-a:Svaka ti čast ...če se ne boš naveličal drgnjenja ti lahko še jaz kaj prinesem
4m4t3r napisal/-a:to za oljni filter boš mel tako posodico ki jo boš lahko menjaval pri vsakem filtru al za enkratno uporabo?

BureK napisal/-a:meni to ni tolko všeč
Ježek napisal/-a:Bo zunaj tudi? Meni je un bel gti s carbon dodatki na yutubu zakon.![]()
So pa čisto nori na carbon zadnje čase, sem delal pri kolegu nekaj časa volane in lojtre za jadrnice iz carbona. Cene so grozljive. Za najdražji volan, ki smo ga naredili bi lahko dobil že majhno stanovanje.
ElGato napisal/-a:

ŽucMac napisal/-a:ElGato napisal/-a:
koliko misliš da bo takle karbonski oklep vplival na "tresavico" oz. kako boš le-to odpravil, če bo res drmalo ?
drugače pa sem isti ko BureK, nisem lih občudovalec nekih karbonskih dodatkov,
ampak občutek mam pa, da boš ti ta projekt vseeno všečno zaključil.
BureK napisal/-a:meni je karbon lep, ne me narobe razumet...samo tej izdelki ne vem ali niso še dokončani ali kaj..ker ni tako lepo za videt zaradi viška karbona ki se nabira tam kjer so robovi. upam, da se bo do konca to vse še porihtalo , ker če ne je vse zastojn

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov