Green napisal/-a:Vsi pacarji plastikarji in ostali brihtneži, ki se majo za avtokleparje, avtoličarje...., bi si lahk pršl pogledat kak se avto naredi.. predlagam da narediš dan odprtih vrat oziroma da postane referenčni projekt, za v priročnike..

ElGato napisal/-a:Barvano...
Gre se za barvo VW Alpine White (L90E), ki je drugače originalna VW Mk1 GTI barva...

ŽucMac napisal/-a:ElGato napisal/-a:Barvano...
Gre se za barvo VW Alpine White (L90E), ki je drugače originalna VW Mk1 GTI barva...
L90E je bleščeče bela barva s katero so bile barvane vse enke, ki so prišle iz sarajeva, tudi moj dizel-sarajlija je imel to barvo.
ravno tako tudi moj GTi preden sem ga pihnu v modro, vendar to še ne pomeni da je to GTi barva...
je pa zelo lepa in sem takrat, ko sem dizla prodal, imel v mislih,
da če bo še kdaj šel kak avto na štrihanje in to v belo, bo defitivno L90E.
avto zgleda fajn, vse pohvale za narejeno, po malem upam da bodo obrobe črne in kovinski odbijači tudi mat črni...

BureK napisal/-a:me prime da si pobarvam Rallye-a v belo.
Syncro4Life napisal/-a:http://img708.imageshack.us/img708/8938/pc109641.jpg
ta prema mi je pa znana, super projekt le tak naprej.

pocesnkII napisal/-a:odlicno, vendar jaz edino stvar ki bi spremenu je karbon, le tega bi vzel al z modro kombinacijo ali rdeco
MERKLIN napisal/-a:Men se pa zdi, da karbon mora bit v tej kombinaciji... zgleda najbolj orginalen, vse ostalo je preveč industrisko?
Nor projekt!
![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

Hiško napisal/-a:Mislim, brez besed in vsaka čast! Ta avto se bo 1. maja že vozil okrog, kako hitro projekt napreduje!
Lepo...

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost