Clean odbijač še je tak ostal doma,tak da pride v delo pozimi ko nebo kaj za delat,vem da se določene stvari pokažejo čez čas,ko nekaj kupiš od nekoga itak nevem v kakem stanju je pa to,za primer dam naprimer kako dvojkico iz foruma ki je bla samo še za dele al pa za stisnit v preši,pa se je lastnik potrudo vložil xx denarja in je avto zaj tak kot treba,glavno je tisto osebno zadovoljstvo,obstajajao tud taki ko vrjetno majo dvojkico na gatah narisano kolko je videt..vsak lahko kupi malo boljši avto pa ma mir z rihtanjem,najdemo se tudi taki bumbarji ki nam je rihtanje stare kante iz nič izziv..Polota sem kupil zato ker se mi že od otroštva dopade,in od takrat mam željo da si enega "zrihtam" v takem stilu kot ga pač mam v glavi narisanega.Vem da je mislil polota gtija ampak 6n so pri nas ful redki vsaj kolko jaz vem.No sicer orodja mam malo morje,samo z co2 švasaparatom nisma najboljša kolega,tak da sem rajše švasanje prespustil kleparju/ličarju ki obvlada zadevo,in je zelo ugoden za opravljeno delo(švasanje,brušenjem,barvanje itd..ma komoro). Ne razburjam se samo mi gre na k* ko nekateri mislijo da če je avto v malo slabšem stanju karoserijo in mehansko da je takoj za na odpad in razrez,tu sem jaz drugačnega mnenja..
Kakor koli gledano jaz čakam na četrtek da dobim avto nazaj da se začne sestavljanje
Lp