projekt - BLUE CORRADO VR6

Podforum za opise večjih predelav, obnov in restavriranj Volkswagen in Audi vozil

OdgovorNapisal/-a frcac dne Pe Jul 27, 2007 3:54 pm

... saj vem, saj vem... pač če ti je za spet razkopat špegle jih pač daj. Vem da se ful dogaja in da čakaš tu pa tam še par malenkosti in pol akcija - ne skočt na prvo žogo. Dej greva pol na en pir pa bo :wink:

Za korlna se bom pa naredu da nisem nič prebral, vem da boste imel tu še dolgo časa več povedat. Tut prav...

To se bo popucalo pa gas naprej samurajčina :)
Uporabniški avatar
frcac
Propeler fahrer

Kraj: Godovič
Avto: BMW pa še en BMW

OdgovorNapisal/-a samurai dne Pe Jul 27, 2007 5:09 pm

Marino, kaj imaš ti električno nastavljiva ogledala ali imaš handgetrib ?
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

Kraj: Celje
Avto: corrado

OdgovorNapisal/-a samurai dne Pe Jul 27, 2007 5:46 pm

samurai napisal/-a:Marino, kaj imaš ti električno nastavljiva ogledala ali imaš handgetrib ?

Ah, glupo vprašanje. Šele sedaj mi je kanilo, da imaš tudi grelce - torej imaš električno nastavljiva ogledala. Ja, lahko pa tudi jst iz lastnih izkušenj povem in potrdim Jinx-ovo tezo o tresenju ogledal. Jst imam enak problem na passatu, kjer sem si dal narediti modra ogledala in je steklo pri teh ogledalih pri lokalnih steklarjih precej bolj debelo in posledično dosti težje, ter mi zato na avtocesti pri višjih hitrostih trese ogledalo, tako kot je rekel Jinx. Sem nalašč šel zamenjati eno od ogledal z originalnimi in ga ni nič treslo. Tudi sedaj na korlnu sem dal malo debelejša ogledala, original ima debelino 2 mm, meni je pa naredil iz 3 milimetrskega ogledala. Nalepke nikakor niso eksluziva in jih bom dal narediti več, tako da ko bo, dobiš tudi ti.

jinx82 napisal/-a:...aha že vidim. To so verjetno taista ogledala, ki so bla 'višje' razstavljena?! ...kako si pa grelec ločil od plastike? Na kaj je treba bit pazljiv?

Jp res je, to so ta ogledala. Nice and easy, drugega ti ne morem svetovati. Kakšne grelce pa imaš? Imaš tisto vezje v pvc-ju ali imaš tiste druge iz aluminija?

lp
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne Pe Jul 27, 2007 8:51 pm

Evo samuraj očitno si imel enak problem kot jaz. Zadeva je prav moteča. Jaz sem imel v mislih tudi modre špegle, če bi nekje našel steklarja, ki bi imel ogledalo tanko kot original.

...še najbolje bo nabavit original nova stekla. ...enkrat ko bom velik ($) ker cca 200 ojrotov mi trenutno ne leži kar potleh... Za dvojko naj bi se namreč dobilo asferična modra ogledala origigi 8) Enkrat videl v Poreču na dvojki s Porsche Cup felgami in zadeva seka, takoj pade v oči 8)

Glede grelcev pa mislim, da imam tista na foliji, ker kakega aluminija ni nikjer videt :wink:

Lp
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

OdgovorNapisal/-a $küll dne Pe Jul 27, 2007 9:04 pm

če hočeš imet modra ogledala in ogrevana, vzemi špegle od audi 80 in jih dej obrezat po obliki špegla golf 2, če ti seveda ni izpod časti imet na avtu nekaj audigejevskega.
Uporabniški avatar
$küll
Tabornik

Kraj: Kolombanburg
Avto: Audi urquatro 1981, Audi coupe GT 1982

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 Van den BOSCH dne So Jul 28, 2007 3:18 am

jeba je v tem ker ti bo steklar "zajebal" po robovih špegu od avdija. tak da si pol na istem sranju. pa audi ma bolša stekla :)

sam vseen mislim da bomo pijani ko marincu odbije kegel :)
rad tepem majhne otroke in Ĺženske z velikimi dojkami

Slika
Uporabniški avatar
kr3mn1 Van den BOSCH
Stalni uporabnik

Kraj: Kranjcan - vsepovsod sam na babi ne

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne So Jul 28, 2007 8:59 am

Ni mi izpod nobene časti na avtu imet nekaj Audijevskega ...navsezanje Audi spada pod VW :D

...no vglavnem, jaz bi hotu da zadeva zgleda u nulo, ne pa da je špegu odrezan kot da bi ga jes sam z olfo mal popajsal in da štrli ven iz okvirčka... Kar se tiče kakovosti samega stekla mislim, da je pri VW in Audi enaka, za modro varianto sigurno. Bom šu prav prašat na servis kolko prideta oba modra stekla.

@Kremzl: Žihr bi pršu na dirko v nedeljo pa da spijemo kšn pir dva... :D

PS: Samuraju se za vse tele nonsense poste opravičujem :wink:

Lp
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

OdgovorNapisal/-a samurai dne So Jul 28, 2007 9:10 am

Sej se ne rabiš opravičevati, vse je to part of the game, finese, ki naredijo celoto. Bay the way: za korlna sem vprašal na pooblaščencu za stekla od ogledala (sm ga Kremi zlomil :lol: pri demontaži) in je bila cena samo za eno steklo z grelcem okoli 100 ?, dobi se pa tudi modro, kjer pa samo steklo brez grelca stane okoli 80 ?, tako malo za primerjavo, mislim da pri golfu ni velike razlike - ali pač.

lp
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne So Jul 28, 2007 9:15 am

samurai napisal/-a:...in je bila cena samo za eno steklo z grelcem okoli 100 ?, dobi se pa tudi modro, kjer pa samo steklo brez grelca stane okoli 80 ?, tako malo za primerjavo, mislim da pri golfu ni velike razlike - ali pač.

lp

No vidiš, tudi jaz sem spraševal za dvojko in je bla cena tudi nekje okrog 100 eurotov za komad. Je pa zanimiva informacija, da se dobi tudi samo steklo (očitno tudi na servisu razstavljajo zadevo). Lahko torej probam razstavit svoja in zamenjam samo stekla z originalnimi... Moram prašat če je tudi za dvojko dobavljivo samo steklo...
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

OdgovorNapisal/-a samurai dne Po Jul 30, 2007 1:41 am

Vikend "nabit" kot že dolgo ne :roll: . Za vse pa sta po večini "kriva" Krema in Grega. Vse se je začelo dogajati v petek popoldne, okoli pol osme ure. Za presenečenje sta poskrbela zgoraj omenjena. Najprej je bilo v planu, da se dobimo v soboto zjutraj v Ljubljani in šibamo k Matjažu po motor, pripeljemo v Savinjsko in hop v korla, potem bo sledila Dulesova žurka v Begunjah in v nedeljo opravim še en biznis za prijatelja (poliranje) in bay, bay vikend - ampak ne, so ljudje in sta Krema in Grega :lol:. V petek grem k prijatelju po avtomobil in se pripeljem domov ter maham očetu naj mi odpre garažo, da ga kr v garažo postavim. Oče pa začne jamrati, da so se vrata zataknila in da jih ne more odpreti. Ja fak no si rečem, in očetu: Kaj si jih sploh zapiral, sej si pa vedel da pridem takoj! Stopim iz avtomobila in odprem ta mala vrata ter zagledam :shock: :shock: beli mkII, samo še nekaj milimetrov od podna in v njem moj motorček in še cela gora drugih stvari. Pa ne me jebat, si mislim, nakar izza vogala prikorata poslednja mohikanca in se mi smejita. Ej, kapo dol, fanta sta šla k Matjažu brez moje vednosti, vzela srce ubogemu golfu in mi ga pripeljala v Savinjsko, pa to pa ne doživiš vsak dan, fanta HVALA, DANKE SCHON, THANK YOU, GRAZIE, ma karkoli še hočeta, evo po Japonsko ARIGATO :lol: . No, kljub hudemu glavobolu sem bil navdušen nad potezo. Seveda pa nesreča nikoli ne počiva in da presenečenje ne bi bilo čisto popolno (v mislih imam posledice presenečenja) se je zgodila majhna nezgodica. Pri dvigovanju motorja iz golfa je bil Grega rahlo nepazljiv in ga je uščipnilo v križu, ter je štrbunknil po tleh kot posekan hlod. Dobro se je držal, motorja ni izpustil dokler ni bil ta varno na tleh :lol: , potem pa malo smeha in precej resnosti. Revež se je komaj pobral in z njemu je bilo konec (do tretjega piva, kasneje v šalci, kot on reče kafiču - drugače salsa :lol: ). Seveda je bilo v planu vgradnja motorja, ki pa se potem ni zgodila, z Kremo sva motor samo v garažo zapeljala in konec - gremo na pir. Ker zaradi njiju ni bila potrebna pot v Ljubljano in naprej, sem se zgodaj zjutraj lotil poliranja bavarca, samo na mašinco in ravno do poldneva sem končal, nakar gas v Celje na kosilo, pod tuš in k Dulesu na party v Begunje. Party je trajal kr dolgo v noč, jst sm se poslovil malo prej, ker sem vedel da me čaka še vgradnja motorja in še druga polovica poliranja, zato sem jo mahnil v Celje, kamor sem prispel nekje okoli druge ure zjutraj. Dules, hvala za jedačo in pijačo, ter še na mnoga leta. Krema, tebi hvala za vse stvari, ki si mi jih dal in pa predvsem za teran. V nedeljo zjutraj ob sedmih pa auf in v Savinjsko. Motor je bil še vedno tam, kjer sva ga s Kremo pustila
Slika
Najprej montaža klima kompresorja (to je bil tudi edini mankajoči del na motorju), ter sestavljanje menjalnika in motorja
Slika
Krema ne bi bil Krema, če mi ne bi zraven pripeljal še polosi
Slika
Ker je bilo vse na en, dva, tri skupaj, je bilo potrebno pripraviti tudi pacienta, ki bo prejel organe 8)
Slika
V operacijski ni bilo gneče, je bil takoj na vrsti :lol:
Slika
Evo srce je notri
Slika
Vse cevi priklopljene (razen hladilnika, ki ga nisem montiral z razlogom)
Slika
Slika
Seveda pa nikoli ne gre vse gladko in po načrtih, tako se je tudi danes malo zataknilo in sicer tukaj: konektor je večji, ampak, kot po večini sem tudi ta problem rešil za čas posla. Grega ima ustrezen rezervni del in bova zamenjala :D, on potrebuje ravno takšnega
Slika
Ura pa je neusmiljeno tiktakala, zato sem si tole malenkost prihranil za drugi vikend
Slika
Tudi tole bo potrebno zamenjati
Slika
z tole zadevico
Slika
Gregu gre zahvala za razdelilec vžiga. Z njem bova zamenjala, ker se meni ne da menjavati elektro inštalacije. Mene ne moti, če imam ta staro varianto vžiga, Grega pa si je zaželel novejše - problem saniran za čas posla in to brez "žrtev" :lol:
Opazil sem še nekaj zadev, ki ne bodo šle skupaj, ampak to so nepomembne malenkosti, katere bom odpravljal sproti. Polosi pašejo od golfa, izgleda da bodo tudi "zajle" za prestave pasale od G60 (nisem še 100%, ampak dobro kaže, samo še tisti nosilec, ki pride na menjalnik, skozi katerega gredo te "zajle" moram zmontirati in takoj bo vse jasno). Naslednji vikend me čaka montaža "hlač" izpušnega sistema, nekaj stvari po kanalu je treba še zmontirati (tisto oblogo), konektati vso kablovje, zmontirati še ta kratko polos, zamenjati eno plastično cev za vodo, zamenjati cilinder sklopke, kateri ne paše na ta menjalnik in kmalu bo korl pripravljen za dneve grmenja
Slika
Ker pa Murphy nikoli ne počiva, se bo verjetno našlo še marsikaj, kar mi bo razjedalo notranje organe :?
Vikend je minil, naredilo se je vse kar je bilo zastavljeno, še celo nekaj več in sedaj imam pet dni časa, da se malo spočijem in pripravim za naslednji vikend 8) 8)
Hvala Krema, hvala Grega, hvala tudi CABBY-ju, ki je prispeval svoj delež (dostava door to door 8) ), hvala Dules-u za povabilo in pa seveda hvala meni :lol:
Lahko noč FAVDL, ali pa dobro jutro - kakor komu, zdej grem pa spat.

lp
Andrej
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a CABBY dne Po Jul 30, 2007 3:34 am

Evo en Favdlovc ne more spat in gleda tvojo galerijo ob 2:32. Super zadeva.

Do 10-ga moram najti čas in si priti ogledat zadevo.

Lahko noč

Luka
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
Uporabniški avatar
CABBY
Vulvo

Kraj: Celje - pravo srce Slovenije
Avto: Alte Mercedes mit 4 ventil technik

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne Po Jul 30, 2007 10:46 am

Samurai, volja je lepa reč :wink: ...samo 8)
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 Van den BOSCH dne Po Jul 30, 2007 3:31 pm

pa še utrinki mučenja tretje osebe, dolfija

Slika

in pa na varnem 100 km proč v topli garaži

Slika

:)
rad tepem majhne otroke in Ĺženske z velikimi dojkami

Slika
Uporabniški avatar
kr3mn1 Van den BOSCH
Stalni uporabnik

Kraj: Kranjcan - vsepovsod sam na babi ne

OdgovorNapisal/-a samurai dne Če Avg 16, 2007 2:48 am

Tale "dela prost" dan mi je bil pa res pisan na kožo 8). Izkoristil sem priložnost in premaknil projekt še za korak naprej. Nadoknadil vse tisto, kar sem izgubil z arriva vikendom. Torej danes sem namontiral še drugo polos
Slika

... protihrupno izolacijo po kanalu ...
Slika

... prvi del izpušnega sistema (hlače) ...
Slika

... dobil tudi ustrezni LLM ....
Slika

... razlika je v številu kontaktov na konektorju ...
Slika

... zmontiran tudi stari razdelilec vžiga.
Slika

In potem sem se spravil delati red med tale "čreva" ....
Slika

... ki sedaj izgledajo takole
Slika

... tudi znaka in napis sem v službi malo polepšal...
Slika

Slika

V motornem prostoru so dela končana kar zadeva električne napeljave. Vse je konektano in na novo povito, kabli, ki so bili zanič so zamenjani in sedaj je potrebno samo še priklopiti akumolator.
Slika

Ostal mi je en nepriklopljen konektor, ki ga električna napeljava od golfa nima, oziroma ima slepi konektor, medtem, ko corrado ima to stvar priklopljeno. Me pa to nič ne skrbi, ker sem se malo pozanimal na tujih forumih, kjer so mi zatrdili, da mora motor 2.8 od golfa delovati normalno na elektro inštalacijo in računalnik od corrado- ta 2.9. Ob morebitnih težavah, pa se zamenja samo računalnik in to je to. Dela gredo počasi h kraju kar zadeva motorja in njegovega delovanja. Malce se je ustavilo pri iskanju prednje spodnje vezne pločevine, na katero je pritrjen nosilec motorja. Kot zakleto tega ni mogoče dobiti (tale trenutek) rabljenega pri nas. Kogarkoli sem poklical, je ta del že prodal ali pa je bil zaradi nesreče itak uničen. Paše pa samo od corrado-ta VR-ja in passata VR-ja od letnika 1988 do 1989 :twisted: . Nekaj časa bom še vztrajal, potem pa bom naročil preko e-bay, kjer bom po vsej verjetnosti naročil tudi hladilnika in ventilatorja z pločevino, ker tega pri nas preprosto ni ali pa jst ne najdem. Seveda ni problem kupiti novo, ampak ne bi sedaj o tem - se ve zakaj. Ko bom nabavil še te dele in pa nekaj delov izpuha, bo motor pripravljen za zagon. Potem sledi še montaža zavornih klešč in diskov ter "zajle" za ročno, pa še nekaj prevezave v notranjosti zaradi drugačnih konektorjev in bo prva faza projekta končana. Cilj prve faze je torej normalno delovanje motorja in njegovih sklopov, ter avtomobila kot celote. Ko bo to končano, bo sledila druga faza projekta, ki se imenuje priprava avtomobila za ličarska dela. Ecola, to je za danes vse, zdej grem pa spat :lol:

Lahko noč
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a fritz dne Če Avg 16, 2007 3:49 am

zmeraj boljse zgleda. tud jaz grem spat.
dobro jutro.
Uporabniški avatar
fritz
Wheel whore

Kraj: tanajtabujsiklima
Avto: Golf Rallye G60

OdgovorNapisal/-a CABBY dne To Avg 21, 2007 11:16 am

Vidim, da se je medtem, ko sem se jaz brezbrižno predajal sončnim žarkom nekje na jugu Dalmacije, dogajalo veliko zanimivega.

Konec tedna pridem tole zadevo pogledat.

LP Luka
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
Uporabniški avatar
CABBY
Vulvo

OdgovorNapisal/-a samurai dne To Avg 21, 2007 1:23 pm

CABBY napisal/-a:Vidim, da se je medtem, ko sem se jaz brezbrižno predajal sončnim žarkom nekje na jugu Dalmacije, dogajalo veliko zanimivega.

LP Luka

Welcome back ti uživač 8) . Bova kero rekla, pa še cel kup robe imam za naročiti iz E-BAY-a.
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a CABBY dne To Avg 21, 2007 3:28 pm

samurai napisal/-a:
CABBY napisal/-a:Vidim, da se je medtem, ko sem se jaz brezbrižno predajal son?nim žarkom nekje na jugu Dalmacije, dogajalo veliko zanimivega.

LP Luka

Welcome back ti uživa? 8) . Bova kero rekla, pa še cel kup robe imam za naro?iti iz E-BAY-a.

OK super.

Jaz pa do konca tedna pripravim še moj material zate.
Uporabniški avatar
CABBY
Vulvo

OdgovorNapisal/-a samurai dne Po Sep 24, 2007 11:51 pm

Meni je bilo danes spet lepo 8) , bil sem demolition man - fack yeah :lol: . V glavnem, danes sem na poslednjo pot pospremil enega VW-ja. Ker kupec, ki je avtomobil že plačal, ni v treh mesecih našel časa, da bi prišel po njega, sem se ga jst danes lotil (seveda ob vednosti kupca) in ga pripravil za njegovo poslednjo pot - na dinos, med kupe železja. Prerezal sem ga na pol zaradi lažjega natovarjanja in "olupil" do poslednjega vijaka in plastičnega čepa - nikoli ne veš, kdaj kaj pride prav, sploh, če imaš doma še dva korla :wink: .

Takole sta iz enega nastala dva - kosa
Slika

Slika

Sem celo pomislil, da bi si iz zadnjega dela naredil prikolico, to bi bil korl in pol na cesti 8) , samo bi bila zelo nepraktična, ker je prostor precej majhen, bil bi dober samo za kakšen hladilnik za gajbo [smilie=lasko.gif] . Neč bat, ta ideja me je hitro minila, še najmanj mi je potrebno sedaj nekih novih projektov :?

Nekaj delov gre v ogenj .... da bom tudi jst prispeval k škodljivim emisijam toplogrednih plinov :roll:
Slika

Še vedno se je pa našlo več kot preveč uporabnih rezervnih delov. Sem bil kar presenečen nad bero demontiranih delov, ki pa ne bodo krasili kupa železja - vsaj ne še zdaj, mogoče kdaj v prihodnosti, kdo bi vedel. Prednji most, servo volan, volanski drog nastavljiv po višini, komplet zavornih cevi tako kovinskih kot gumijastih, katere so še v presenetljivo dobrem stanju, oboja vrata, obe "havbi", odbijač, prednja vezna pločevina, obe polosi z zglobi, oba premnika s senzorji za ABS, en kup plastičnih čepov takšnih in drugačnih oblik in dimenzij, vse štiri tapete za vrata in boke, nekaj zaščitne pločevine, (da se ne začne kaditi izpod zadnjih sedežev, če je "dempfer" v bolj slabem stanju - a ne hex :lol:) , in še in še, aha, pa še papirji so ostali, da lahko kakšnega uvozimo iz Italije - jeeeeeeeeeeeeeee :P
Slika

Batlefield
Slika

.... vse to sem lepo zložil na začasno lokacijo, danes ni bilo časa pospravljati in nositi tale kup pločevine na podstrešje :evil:
Slika

... ostalo pa pripravil za zbiratelje starega železa in pločevine. Jutri ob 10-ih pridejo in naložijo in že bo prostor za .............. naslednjo piksno 8)
Slika

Mega mi je bilo - R.I.P. meine liebe VW :cry:

lp
Andrej
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a hex dne To Sep 25, 2007 12:35 am

kaj je pa z deli kateri so ostali, cigavi so? na kerga se morm obrnt? ksne prckarije bi rabu :)

pa ce je rezervna guma 15 colska bi jo mel. sej zadna prema ne gre na srot an?
Uporabniški avatar
hex
Ima majhen penis

Kraj: koroška bela
Avto: '89 GTI 16V (ABF), '06 Audi A4 3.0 TDI quattro

OdgovorNapisal/-a samurai dne To Sep 25, 2007 12:44 am

hex napisal/-a:kaj je pa z deli kateri so ostali, cigavi so? na kerga se morm obrnt? ksne prckarije bi rabu :)

pa ce je rezervna guma 15 colska bi jo mel. sej zadna prema ne gre na srot an?

Zadja prema gre na šrot, ampak brez koles, samo se mi danes ni dalo demontirati (ker jo lažje premikam :lol: ) Kolikor je meni znano so deli od Davida, jst sm samo demontiral, če pa bodo še kakšen mesec pri meni ostali bodo pa moji :lol:
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a hex dne To Sep 25, 2007 10:50 am

ouki douki te pa se bom z njim menu :)

upam da s premo niso sli se diski, na njih pa obrocki za abs...aaaaaa
Uporabniški avatar
hex
Ima majhen penis

Kraj: koroška bela
Avto: '89 GTI 16V (ABF), '06 Audi A4 3.0 TDI quattro

OdgovorNapisal/-a samurai dne Sr Sep 26, 2007 10:51 am

Nekaj se je spet malo premaknilo naprej po dolgem času. Moj wagen je dobil prednje zavore :P
Slika
Diski so bolj povprečni, ampak to ni pomembno, važne so bile klešče, ki jih nisem imel, bodo pa dobri za odzračiti zavorni sistem in za prve kilometre tudi. Nima smisla sedajle kupovati ceneno novo robo samo za probo in potem drugo leto nabavljati spet nove, bolj kvalitetne, zato sem ta trenutek s temi kar zadovoljen. Ecola, očiščeno rje in zmontirano. Zmontiral sem samo klešče z nosilcem in disk, pesto pa prihranil, ker so na njej še senzorji za ABS.
Slika
Pa še druga stran. Glej ga zlomka - vezice pres :roll: .
Slika
Še dobro, da sem popolnoma "olupil" tistega plavega, ki so ga mimogrede že odpeljali. Ni minilo niti 24 ur, že mi je prav prišla plastika
Slika
...in voila - tuto originale 8)
Slika
Disaster :lol: , ploščica mi je padla na tla in takoj sta bila iz enega kosa kar dva :shock:
Slika
... toliko o kvaliteti zavornih ploščic. Ni mi uspelo razbrati, kaj so to za ene "home made" ploščice, se pa človek malo zamisli, ko vidi takšne stvari. Zastopil bi, ko bi bile že povsem pobrane ali pregrete, tako pa so po debelini še kar zadovoljive, samo katastrofa kakšne stvari si folk vgrajuje v avto :roll:
Slika
Sem preračunal in preveril da ne more nikamor pasti pa sem jo vseeno zmontiral - morda pa bo :lol: , no da ne bi pomislili da se bom res vozil s takšnimi zavorami, kot sem rekel, dovolj dobre so za odzračevanje, pa morda za kakšen krog po vasi :lol:
Slika
Po dolgem času pa so do mene prišla tudi stikala za pomik stekel. Eden iz Italije v Zagreb in nato na Pag, kjer ga je krema pobral in mi ga dostavil (hvala David), drugi pa iz BiH v Poreč do Petra, kjer sem ga sam pobral.
Slika
In sedaj je bil čas, da odprem vrečko presenečenja od najboljšega soseda (v tem primeru frčija - hvala)
Slika
...kjer se je skrivalo ...
Slika
... konektorji za stikala.
Slika
Tale konektor pa gre ...
Slika
... k temu stikalu.
Slika
Vse paše kot ata na mamo :lol:
Slika

Slika
Še okvirčki od kljuk za odpiranje vrat od faceliftanega corrada so bili v vrečki ...
Slika
... sem pa ugotovil, da bo potrebno zamenjati tudi kljuke, ker se tile okvirčki ne prilegajo kljukam od starih modelov. Bom šel danes na servis povprašati kaj in kako in morda jih celo naročim, ker bi jih bilo po moje kr težko kje dobiti - ali pa ne - bomo videli.

Zdej grem u lov na zadnje klešče in še nekaj delov izpušnega sistema potrebujem (katalizator in sredinski dempfer), katere bom tudi kupil rabljene, samo da bo za prvo silo, itak pride potem kompleten izpušni sistem iz inoxa, ter hladilnik vode, katerega si bom pa privoščil novega - nek se vidi razkoš 8) in to je potem skoraj vse. Še malo pa bo, samo še malo in bo grmelo, saj bo .......................................... kmalu :lol:

@ hex - aaaaaaaaaaa sorry too late :(

lp
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a BureK dne Sr Sep 26, 2007 3:17 pm

zadnje celjusti imam jst...uni polzek kjer pride zajla gor zakacena se se premika z roko...torej niso totalno zaribale. edin ki ne vem kdaj pridem nazaj :?
Uporabniški avatar
BureK
Z jogurtom

Kraj: predor Markovec
Avto: Rallye Golf

OdgovorNapisal/-a dules dne Sr Sep 26, 2007 8:44 pm

Ja jest jih imam tudi , se pravi tist k pride disk gor , zav klešče , nosilec zav klešč , diske 5x100 nekaj cevi - za tistega s ojačevalnikom zav moči , zajle sam ne vem če delajo
Moj 4 pogonc raztura v gmajni ! To gre kamor želiš
Uporabniški avatar
dules
Forum majster

Kraj: Grosuplje

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov