projekt - BLUE CORRADO VR6

Podforum za opise večjih predelav, obnov in restavriranj Volkswagen in Audi vozil

OdgovorNapisal/-a samurai dne Če Sep 27, 2007 1:27 am

BureK napisal/-a:..... edin ki ne vem kdaj pridem nazaj :?

Burek, a ti še sploh prideš nazaj :lol: Imam občutek, da boš kr tam "doli" ostal, sploh, ko gledam tvoj novi teroristični avatar 8)

Dules za zmeniti se je. Povej ceno, pa pazi, da ne bo previsoka - sej razumeš, ravnokar iz dopusta pa brez soldov :wink:
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

Kraj: Celje
Avto: corrado

OdgovorNapisal/-a BureK dne Če Sep 27, 2007 1:30 am

ja situacija na frontu je napeta ;)
Uporabniški avatar
BureK
Z jogurtom

Kraj: predor Markovec
Avto: Rallye Golf

OdgovorNapisal/-a samurai dne Ne Sep 30, 2007 9:08 pm

Moj lov za zavornimi klešči se je kmalu končal in to uspešno :P . Dules mi je priskrbel kompleten zadnji zavorni sistem za VR-ja: zavorne klešče z nosilci (zelo dobre, vzvodek za ročno zavoro deluje brezhibno u iber :lol: ), diske z zavornimi ploščicami, ki mi bodo služili samo za odzračevanje zavornega sistema (no ja, morda za en krog čez vas 8) ), pesta z senzorji za ABS, pa še dve kovinski cevi za zavore (nikoli ne veš kdaj pride prav). Zmontiral še nisem, ker mi je danes zmanjkalo časa, bom v bližnji prihodnosti.
Slika

Slika

Hvala lepa Dušan :wink:

Po dveh mesecih brskanja po vseh možnih oglasih tako doma kot v tujini, mi je uspelo (z veliko sreče seveda) dobiti tudi originalni hladilnik za klimo od VR-ja, ki je razen enega zlomljenega vijaka še v precej dobrem stanju. Vijak se bo zavaril in bo BP.
Slika

Hvala tudi tebi Grega. Upam, da ti ne bo žal poleti, ko bo vročina, ti pa brez klime :lol: - no, sej se boš lahko zraven mene peljal :wink:

Pa še štorija s servisa (A2S - Celje): zadnjič sem bil tako pogumen in izjavil, da si bom pač kljuke za odpiranje vrat (notranje) od faceliftanega modela corrada, kar na servisu nove privoščil - ma ja malo morgen :twisted: . Grem na servis in vprašam za ceno: kompletna kljuka je sestavljena iz treh delov - vložek kljuke (63 ? kom.), sama kljuka (52 ? kom.) in okvir kljuke (13 ? kom.), skupaj za samo eno stran torej 128 ? × 2 = 256 ? :shock: :shock: :shock: . Dobro, okvirčke že imam, torej - 26 ? = 230 ?, še vedno :shock: :shock: . Na E-Bay-u pride en par kljuk 9.99 ?, res da so kromirane, ampak nema veze, razlika je očitna. Sedaj moram samo še vložke kljuk nekje "izvohat" pa smo na konju :lol:. Da pa ne bi delal zastonj poti na servis, sem si privoščil čisto novo originalno plastiko, tisto, ki drži "zajlo" za prestave na vzvodne vilice na menjalniku - 13 ? 8) - sem jo zlomil, ko sem nekaj ustvarjal :? Sedaj grem v lov na izpušni sistem od "hlač" naprej, se pravi katalizator in sredinski glušnik (dempfer po domače).

lp
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a CABBY dne Ne Sep 30, 2007 9:28 pm

To mi delaj.

Štajerca sva pa zelo aktivna vidim. :lol:
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
Uporabniški avatar
CABBY
Vulvo

Kraj: Celje - pravo srce Slovenije
Avto: Alte Mercedes mit 4 ventil technik

OdgovorNapisal/-a frcac dne Ne Sep 30, 2007 10:56 pm

Super... pa naj še kdo reče da DuleS ni dec na mestu ;)
Uporabniški avatar
frcac
Propeler fahrer

Kraj: Godovič
Avto: BMW pa še en BMW

OdgovorNapisal/-a dules dne Po Okt 01, 2007 1:31 pm

samurai sam nekaj , preden boš tlačil gor vse skupaj poglej če nista oba pesta ista , sicer dobiš v roku 2 dneh po pošti pravega oz takega ki ti gor paše
sem se glih spovnil ker sm imel dva kompleta doma sam je v enem kompletu zanič en celinder( bi bilo treba ga predihtat )!
Moj 4 pogonc raztura v gmajni ! To gre kamor želiš
Uporabniški avatar
dules
Forum majster

Kraj: Grosuplje

OdgovorNapisal/-a samurai dne Po Okt 01, 2007 1:57 pm

dules napisal/-a:samurai sam nekaj , preden boš tlačil gor vse skupaj poglej če nista oba pesta ista , sicer dobiš v roku 2 dneh po pošti pravega oz takega ki ti gor paše
sem se glih spovnil ker sm imel dva kompleta doma sam je v enem kompletu zanič en celinder( bi bilo treba ga predihtat )!

Zaenkrat pesta ne bom montiral, ker starim nič ne manjka. Zmontiral bom samo zavorne diske in nosilce s kleščami, bom pa vseeno preveril, hvala.
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a samurai dne Če Okt 04, 2007 6:17 pm

Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a MERKLIN dne Če Okt 04, 2007 9:02 pm

samurai napisal/-a:vredno ogleda in razmisleka
http://www.youtube.com/watch?v=55LLv09R ... ed&search=

Kupec sploh ne ve kaj kupuje....to je vendar Corrado, vsaka napaka mu je oproščena...Corrado! :twisted:
Uporabniški avatar
MERKLIN
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerc
Avto: VW Corrado G60

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 Van den BOSCH dne Pe Okt 05, 2007 12:38 am

dej tišina ti G60 freak :) kaj pa veš o VR motorjih :)
rad tepem majhne otroke in Ĺženske z velikimi dojkami

Slika
Uporabniški avatar
kr3mn1 Van den BOSCH
Stalni uporabnik

Kraj: Kranjcan - vsepovsod sam na babi ne

OdgovorNapisal/-a samurai dne So Okt 06, 2007 12:12 pm

No ja, ni ravno veliko blue colori, ampak nekaj modrine pa je :lol: - dobra ideja :wink: A se komu sanja, ali je takole polkirano in polepljeno vozilo pri nas legalno ali ilegalno - meni je cool, bi bil pravi scherrif 8)

Slika
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 Van den BOSCH dne So Okt 06, 2007 12:26 pm

je legalno dokler se ne izdajaš za slovensko uradno osebo/vozilo. nalepke so lahko do 80 posto iste ko na policijskem avtu, s to razliko da ne smejo biti reflektne. lahko imaš napisan POLISALAMA pa vse ostalo isto pa je to to.

drugač pa bel corrado :) mmmm :)
rad tepem majhne otroke in Ĺženske z velikimi dojkami

Slika
Uporabniški avatar
kr3mn1 Van den BOSCH
Stalni uporabnik

Kraj: Kranjcan - vsepovsod sam na babi ne

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne So Okt 06, 2007 7:52 pm

kr3mn1 Van den BOSCH napisal/-a:drugač pa bel corrado :) mmmm :)

...pa 16 col BBS RS 8)
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

OdgovorNapisal/-a Vičo dne So Okt 06, 2007 9:10 pm

jinx82 napisal/-a:

...pa 16 col BBS RS 8)

Ste zmešani al kaj vam je :lol:
Ladeluftgekühlt
Uporabniški avatar
Vičo
Stalni uporabnik

Kraj: Bistrc
Avto: '90 GTi G60

OdgovorNapisal/-a $küll dne So Okt 06, 2007 9:48 pm

jinx82 napisal/-a:

...pa 16 col BBS RS 8)

tudi v beli barvi... mmmm...
Uporabniški avatar
$küll
Tabornik

Kraj: Kolombanburg
Avto: Audi urquatro 1981, Audi coupe GT 1982

OdgovorNapisal/-a MERKLIN dne So Okt 06, 2007 10:08 pm

Sküll napisal/-a:
jinx82 napisal/-a:

...pa 16 col BBS RS 8)

tudi v beli barvi... mmmm...

Valda da je dober,...barva sploh ni pomembna...... Corrado,ne?! :twisted:
Uporabniški avatar
MERKLIN
Stalni uporabnik

Avto: VW Corrado G60

OdgovorNapisal/-a samurai dne Ne Okt 07, 2007 9:39 pm

...končno mi je uspelo najti mankajoči del :P , seveda ob pomoči CABBY-ja - hvala kolega :wink:
Slika
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a Vičo dne Ne Okt 07, 2007 11:04 pm

Tempomat?
Ladeluftgekühlt
Uporabniški avatar
Vičo
Stalni uporabnik

Kraj: Bistrc
Avto: '90 GTi G60

OdgovorNapisal/-a samurai dne Ne Okt 07, 2007 11:46 pm

Vičo napisal/-a:Tempomat?

Jap. Tempomat je že vgrajen v vozilo serijsko, samo ročice nisem imel - do sedaj :wink:
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a CABBY dne Po Okt 08, 2007 10:51 am

samurai napisal/-a:...kon?no mi je uspelo najti mankajo?i del :P , seveda ob pomo?i CABBY-ja - hvala kolega :wink:
Slika

Murska Sobota je zakon. Najprej je to eno najlepših mest pa še največ delov za VW in Opel eksotov se tam dobi. Sam številko je treba poiskati v malih možganih in hopa cupa gremo v avto in zadeva je zrihtana.
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
Uporabniški avatar
CABBY
Vulvo

Kraj: Celje - pravo srce Slovenije
Avto: Alte Mercedes mit 4 ventil technik

OdgovorNapisal/-a samurai dne Sr Okt 31, 2007 9:00 pm

Končno sem našel nekaj časa za mojo nepremičnino. Najprej sem se lotil popravila spojlerja.
Zlomljen zatič, zaradi katerega se je spojler dvigal samo na eni strani, pa še to samo centimeter ali dva, dokler se ni zagozdil zaradi neenakomernega pomika
Slika

... nekako mi je uspelo z vrtalnim strojem izvrtati luknjo ...
Slika

... in bog je hotel, da sem vrtal ravno pri tej vtičnici in ko sem premišljeval iz česa mi bo najlažje narediti novi zatič, se mi je posvetilo - to bo to :idea:
Slika

... tule paše, kot da je narejeno za to ...
Slika

.. tu pa tudi, samo še skrajšam na dolžini ...
Slika

.. vie neue, razlike sploh ni opaziti 8) ....
Slika

.. voila - spojler deluje, sedaj pa nazaj z mehanizmom na avto.
Slika

Bil pa sem tudi razkurjen ko ris. Razlog: na avtonetu sem zasledil, da model prodaja corrada po delih. Pokličem in se zmeniva za tole plastiko, za 20 ?, po pošti. Najmanj trikrat sem ga vprašal (btw gorenjc) ali je zadeva brezhibna in odgovor: kot nova. Ockey, sem rekel, potem pa pošlji in mu dal naslov. V petek se vrnem iz Slovenske Bistrice in me čaka tole :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Kot novo, a ne :twisted: :twisted: :twisted: , ma model ima blazno srečo, da je iz Bleda ( Pogačar Andrej), ker se mi ne ljubi do njega skakati, ampak se bom enkrat, ko bom v tistih koncih, zapeljal do njega in takrat bomo peli in plesali :lol:

... takole bedno tole izgleda na corlu :(
Slika

Ni pa on edini patron, ki me je nate***il. Tudi švabi niso nič boljši: na E-BAY-u slika stikala za gretje sedežev in to tistega dvojnega, za gretje obeh sedežev. Seveda zadevo naročimo in dobimo stikalo samo za en sedež :roll: . No ja, do tega modela se ne bom zapeljal, ker je "preblizu", kakorkoli, si bom pač samo jaz grel ta zadnjo v avtomobilu - ko je**e sopotnika :lol:
Slika

... vsaj stikalo za nastavitev višine snopa žarometov mi je ta pravi poslal, še dobro, da ni tu kiksnil in mi poslal samo za eno stran :lol:

Slika

In pa še montaža obvolanske ročice za tempomat, kot pika na i danes. Zakaj hudiča je potrebno toliko konektorjev pod volanom :?:
Slika

... ko sem vse priklopil, kar se je priklopiti dalo, sta mi še vedno ostala dva neizkoriščena konektorja :?: , a se komu dozdeva, čemu naj bi služila?
Slika

...uaaaaaauuuuuuuu dobro izgleda 8)
Slika

..cocpit mojega bolida. Sedaj so zapolnjene vse luknje s stikali :wink:
Slika

Jutri pa morda montaža zadnjih zavor.

lp
Andrej
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a hex dne Če Nov 01, 2007 12:27 am

tisto si zgresil priklopit. tacrn je za zmigovce, kateri ti stoposto ne delajo, oranzen pa je za brisalce ce se ne motim. dobro poglej za tavelkmdvema konektorjema. najprej das tamale not, popa tavelke. zapomn si to :lol:
Uporabniški avatar
hex
Ima majhen penis

Kraj: koroška bela
Avto: '89 GTI 16V (ABF), '06 Audi A4 3.0 TDI quattro

OdgovorNapisal/-a samurai dne Če Nov 01, 2007 12:45 am

hex napisal/-a:tisto si zgresil priklopit. tacrn je za zmigovce, kateri ti stoposto ne delajo, oranzen pa je za brisalce ce se ne motim. dobro poglej za tavelkmdvema konektorjema. najprej das tamale not, popa tavelke. zapomn si to :lol:

jawohl herr comandant :wink: , bom prečekiral
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a hex dne Če Nov 01, 2007 2:23 am

pa vedi, ce sem ti prav povedal si mi dolzan pivo!
Uporabniški avatar
hex
Ima majhen penis

Kraj: koroška bela
Avto: '89 GTI 16V (ABF), '06 Audi A4 3.0 TDI quattro

OdgovorNapisal/-a MERKLIN dne So Nov 03, 2007 10:45 pm

Auuuu te je naF...al s to plastiko :roll:
Mam doma eno, vendar ameriški model...solidno ohranjeno :wink:
Uporabniški avatar
MERKLIN
Stalni uporabnik