...... Sem z avtomobilom naredil kakšnih 100 km in ugotovitve: lepo se pelje, odlično vžiga tako mrzel kot topel, servo volan deluje u iber, dobro sedi na cesti in skozi ovinke, kljub zimskimi pnevmatikami in off road look-u, res me je presenetilo. Najbolj pa me je presenetil menjalnik - odlično, nekoliko manj zavore, ker zadaj prehitro zagrabijo, v avtomobilu delujejo vsa stikala in so tudi lepo osvetljena, še celo zadnji brisalec dela
. Sicer deluje lepo in pravilno, samo volana ne smeš obrniti v levo, zato mi med vožnjo vedno kadar je levi ovinek, pade obratomer na nulo, a se takoj ko izravnam volam, vrne na pravo mesto. Kolikor je meni znano nima volan in volanski drog nobene veze z obratomerjem, je pa verjetno nekje slab stik in takole v ovinkih, ko deluje malo centrifugalne sile, prekine nekje stik - po moje, ne vem še, še nisem nič iskal vzroka, ker danes ni bilo časa - samo razmišljam na glas, če ima kdo kakšno idejo, je dobrodošla. Zadnji del izpušne cevi bom tudi zamenjal, ker tole je le malo "tumač" grmenja. Upam, da mi tekom tedna uspe narediti še servis - menjavo motornega olja, olja za servo volan, po potrebi še svečke, zamenjati izpušno cev in popraviti tiste prej omenjene rahlo moteče finese, potem pa bo padla odločitev, prodati ali ne prodati.

samurai napisal/-a:... pa še tole je bilo v avtomobilu, kar je tudi že prava redkost, sploh če govorimo o corradu
lp
Andrej

kr3mn1 Van den BOSCH napisal/-a:no fajn, motor boš škripnil. castrol olje. bog te nima rad...

kr3mn1 Van den BOSCH napisal/-a:motul 300V 10-40
ga ni čez..

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov