projekt - BLUE CORRADO VR6

Podforum za opise večjih predelav, obnov in restavriranj Volkswagen in Audi vozil

OdgovorNapisal/-a samurai dne So Nov 03, 2007 11:10 pm

MERKLIN napisal/-a:Auuuu te je naF...al s to plastiko :roll:
Mam doma eno, vendar ameriški model...solidno ohranjeno :wink:

A mi daš zraven tudi registersko eno ameriško, saj veš, da bo kompatibilno, da ne bom te rezal :lol: :lol: :lol:
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

Kraj: Celje
Avto: corrado

OdgovorNapisal/-a MERKLIN dne So Nov 03, 2007 11:50 pm

Brez skrbi, saj gre navadna tablica tudi kamot gor, vendar mora bit obvezno v okvirčku.
Primerjava:
Pri Us verzion sredina izbočena.
Slika

Pri EU pa je pripravljen prostor za tabljico.
Slika
Uporabniški avatar
MERKLIN
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerc
Avto: VW Corrado G60

OdgovorNapisal/-a hex dne Ne Nov 04, 2007 2:36 am

sam kva pa pri tavrhni zgleda ko en skret rado.
Uporabniški avatar
hex
Ima majhen penis

Kraj: koroška bela
Avto: '89 GTI 16V (ABF), '06 Audi A4 3.0 TDI quattro

OdgovorNapisal/-a MERKLIN dne Ne Nov 04, 2007 6:35 pm

extreme make over,ha? :lol:
Uporabniški avatar
MERKLIN
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerc
Avto: VW Corrado G60

OdgovorNapisal/-a samurai dne Ne Nov 04, 2007 11:04 pm

Zmontirane so tudi zadnje zavore.

racing brake disc :lol: :lol: :lol: al pa tjuning po domače
Slika

Vsaj zaščitna pločevina je v zelo dobrem stanju .....
Slika

Podarjenemu konju se ne gleda v zobe, zato sem zmontiral diske, ki mi jih je podaril dules, vsekakor so boljši od tistega kupa rje, so pa res samo za prvo silo ......
Slika

.... tako kot ploščice, ki so komaj za prvo silo, ampak so ....
Slika

Na drugi strani nič boljše
Slika

....voila .....
Slika

Takole, končno sem opravil še to delo, ki sem ga tako dolgo odlašal. Bi pa potreboval originalne vijake za nosilec čeljusti, ki pridejo privijačeni v pesto in originalne vijake za klešče, ki pridejo privijačene na nosilec. Doma jih nimam, zato sem uporabil kr neki od honde - toliko da se bo lahko sistem odzračil, potem pa itak sledi menjava, tako vijakov, kot diskov in ploščic, da ne bi kdo pomislil, da se bom res s takšnimi zavorami vozil po svetu - no mogoče samo po vasi :lol: :lol: . Če se komu valjajo ti vijaki, bi se priporočal :wink:

Potrebujem še eno stvar in sicer tale nosilec, v katerega so vpete "zajle" za prestave. Mislim, da je tudi na ostalih vagenih enak in ni potrebno, da je ravno od VR-ja, ker sem že enkrat pomeril in mi je od passata 35i genau pasal gor.
Slika

@ hex - res je, dolžan sem ti pivo, ampak ker mi to nisi prej povedal in sem moral še enkrat razdirati si tudi ti meni dolžan pivo :lol: :lol:

@ MERKLIN - če je tista plastika solidno ohranjena, torej ni preluknjana, kot tista od nateguna jo vzamem, itak bom vdrtino za registersko zadelal - bom delal clean look zadaj :lol: :lol:

No sedaj pa čakam samo še na nosilec in potem sem bolj ali manj zmagal za letos - torej vse po načrtih.

lp
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a hex dne Ne Nov 04, 2007 11:18 pm

torej kdaj greva na pivo? :)

za nosilec zajl bom pogledal, samo ce se prav spomnim sta pri golfu zajli ena ob drugi.
Uporabniški avatar
hex
Ima majhen penis

OdgovorNapisal/-a samurai dne Ne Nov 04, 2007 11:37 pm

hex napisal/-a:torej kdaj greva na pivo? :)

za nosilec zajl bom pogledal, samo ce se prav spomnim sta pri golfu zajli ena ob drugi.

Sej to ne igra neke vloge ali sta vodoravni ali navpični, itak se potem ločijo, ko gre na tisti avtomat za prestave ena na vrh in ena malo naprej spodaj. No mogoče, če bi bilo kako prostorsko oteženo, to še ne vem, piz**a moram preveriti, da ne bom kakšne krive vere pisal :wink:
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a hex dne Ne Nov 04, 2007 11:42 pm

bom jutr slikal mojega! nosilec zajl, da ne bo pomote.
Uporabniški avatar
hex
Ima majhen penis

OdgovorNapisal/-a dules dne Po Nov 05, 2007 1:28 am

jutr ti povprašam za vijake
za nosilce ti nove zrihtam za klešče ki pridejo na nosilec pa ti jih dam šlatlo če rabiš sam da na šiht pridem
Moj 4 pogonc raztura v gmajni ! To gre kamor želiš
Uporabniški avatar
dules
Forum majster

Kraj: Grosuplje

OdgovorNapisal/-a samurai dne So Nov 17, 2007 9:01 pm

Pi**da kot kaže me bo sneg prehitel :twisted: Zunaj nekaj narahlo naletava :roll: . Nekaj robe se je spet nabralo :P . Hvala hex za nosilec, ki paše kot ata na mamo......
Slika
...celo poštnino je plačal - mater me bo na koncu prišlo dražje, kot če bi novega naročil :lol:

Dules pač ne bi bil dules, če mi ne bi priskrbel kar novih vijakov za zavorne klešče in nosilce. Hvala
Slika

No, na koncu pa še tisto najpomembnejše (vsaj za mene). Po več kot treh mesecih iskanja (vsak dan na avtonetu, bolhi, E-Bay, in vsi podobni oglasniki z rezervnimi deli za avtomobile) mi je dobesedno na dvorišče padel prečni nosilec, ki povezuje krake za corrado-ta. Tale je sicer od passata 35i VR6, je pa identičen (po kataloških številkih) kot corradov. Tu se moram zahvaliti Petru, ki mi ga je tako dolgo hranil in pa seveda velika hvala tudi tebi jinx82, ker si mi nosilec pripeljal dobesedno na dvorišče, pa še eure založil zame - to ne bo pozabljeno.
Slika
Pero je bil celo tako prijazen, da mi je na nosilcu pustil tudi gumi nosilec in vse cevi spodaj za servo volan
Slika

No danes je bilo malce premrzlo, da bi vse to zmontiral, pa tudi časa ni bilo ker sem imel druge opravke, ampak se bo pa lažje spalo ker je končno prispel :lol: .
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a hex dne Ne Nov 18, 2007 3:38 am

vazn da pase! sej pravm, dobis za pivo!
Uporabniški avatar
hex
Ima majhen penis

OdgovorNapisal/-a samurai dne Ne Dec 16, 2007 2:08 am

Update:

Nosilec mi je uspelo zmontirati že pred časom in sedaj je motor upasan v avto tako kot se zagre.

Lepo vidna razlika med nosilcem od G60 in nosilcem od VR-ja
Slika

Slika

še nekaj novega sem mu privoščil
Slika

Me pa tudi letos Miklavž ni pustil na cedilu (on že ve kdo je priden 8) ) in me ZELO razveselil z darilom
... pa sem začel odvijati darilo ....
Slika

... in je bila še ena škatla v škatli, pa sem še naprej odvijal ...
Slika

... šele nato se je prikazal palček smuk :lol: :lol: ...
Slika

Precej več je letos zapravil Miklavž od lanskoletnega darila (doppelscheinwerfer za passata - 118 ?), saj je zapravil skoraj 171 ?
Slika

Naj omenim, da je letos Miklavža igral moj oče, ki živi v Leipzig-u. V ponedeljek sem ga klical, če mi lahko nabavi hladilnik in mu poslal podatke iz oglasa na E-Bay-u. V torek je bil hladilnik že pri njemu in v petek me je ZELO presenetil, ko me je poklical ob pol dveh in dejal, da sta on in hladilnik že v Savinjski :shock: , pa sem mu rekel, da je ceneje, če mi ga po pošti pošlje :wink: Kakorkoli že res sem bil presenečen, pravzaprav šokiran in na njegove besede sem lahko samo odgovoril: pizda si ti fuknjen. Ja grdo, ampak res se nisem spomnil bolj primernih besed, ker jst ga ne bi peljal tako daleč, ampak bi ga poslal. Tako sem dobil hladilnik za darilo, pa še poštnino mi ni bilo potrebno plačati :lol:

p.s. Pa mi je rekel :" če boš kaj rabil, ti kar povej " in jst mu v hvaležnosti odvrnem:" Pa kaj nisi prej povedal, veš kako dolgi seznam imam, ventilatorji, gewinde, bbs-ke, schrick,............... " pa sem dobil občutek, da mu je postalo rahlo tesno pri srcu :lol: :lol:

lp
Andrej
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne Ne Dec 16, 2007 11:48 am

Zelo lepo, imaš pa zmešanega miklavža :lol:

Najlepše je videt ko nekdo skup spravlja nove dele. Srečno pri montaži! :wink:
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

OdgovorNapisal/-a samurai dne Sr Jan 02, 2008 11:13 pm

Tale je dobra in še kako resnična

Slika
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a $küll dne Če Jan 03, 2008 12:27 am

drži ko pribito.
Uporabniški avatar
$küll
Tabornik

Kraj: Kolombanburg
Avto: Audi urquatro 1981, Audi coupe GT 1982

OdgovorNapisal/-a Vičo dne Če Jan 03, 2008 1:52 am

Eh, to so samo malenkosti :lol:
Ladeluftgekühlt
Uporabniški avatar
Vičo
Stalni uporabnik

Kraj: Bistrc
Avto: '90 GTi G60

OdgovorNapisal/-a samurai dne So Feb 02, 2008 11:03 pm

Dolgo je trajalo, da sem spravil ta čreva skupaj, ampak se je splačalo, vsaj kar financ zadeva, ker tole, kar je tukaj na tleh, me je obralo za borih 25 ? (hvala Papy-ju, hvala MERKLIN-u)

Slika

...životinjsko carstvo sem odkril, ko sem ločil hlače od katalizatorja :lol:

Slika

...sicer sem pa takšnih zakladov že vajen, sem pa še kaj bolj groznega videl :lol:

Slika

Vse sem očistil, kolikor se je najbolje dalo in premazal z alu temperaturno barvo. Če ne drugega vsaj izgleda lepšejše 8)

Slika

In tako je sestavljen, oziroma pripravljen še en mozaik iz sestavljanke corrado VR.

Še en suvenir, ki je ostal od kreminega corrada in ki bo krasil moj prednji del VR-ja - hvala David, naj ti bog povrne, če ne drugje pa pri pridnih otrokih :lol:

Slika

Vičo napisal/-a:Eh, to so samo malenkosti :lol:

Poglej Vičo, tole so malenkosti :

Slika

Vsake tolk čase, ko se nabere kakšen ? grem malo na pooblaščenca, da me ne pozabijo in zapravim prihranjeno :? . Sicer ni panike, da bi pozabili name, ker bom tja šel še VELIKOKRAT :twisted: Ko me zagleda delavec za pc-ju pri rezervnih delih, takoj pripravi etko na corrada :lol: :lol:

lp
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a WOB dne So Feb 02, 2008 11:15 pm

samurai napisal/-a:Vsake tolk čase, ko se nabere kakšen ? grem malo na pooblaščenca, da me ne pozabijo in zapravim prihranjeno :? . Sicer ni panike, da bi pozabili name, ker bom tja šel še VELIKOKRAT :twisted: Ko me zagleda delavec za pc-ju pri rezervnih delih, takoj pripravi etko na corrada :lol: :lol:

:lol: :lol: kako mi je znano tole, kadar koli (zadnje čase zelo pogosto) se pojavim na pooblaščencu med vrati jim vrnem nasmeh na lica :D :D :D
...ko zakoni fizike izginejo, in ko adrenalin zamenja kri..... Golf GTI G60
Uporabniški avatar
WOB
Kolpasan

Kraj: Črnomelj
Avto: Mk1 GTI, Mk1 Cabrio, Mk2 G60

OdgovorNapisal/-a samurai dne So Feb 02, 2008 11:28 pm

WOB napisal/-a: :lol: :lol: kako mi je znano tole, kadar koli (zadnje čase zelo pogosto) se pojavim na pooblaščencu med vrati jim vrnem nasmeh na lica :D :D :D

No to mi je v tolažbo, da nisem edini "mučenik" :lol: Pri meni je že tolk pogosto, da se kr tikamo po novem :wink:
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a WOB dne So Feb 02, 2008 11:36 pm

samurai napisal/-a:
WOB napisal/-a: :lol: :lol: kako mi je znano tole, kadar koli (zadnje čase zelo pogosto) se pojavim na pooblaščencu med vrati jim vrnem nasmeh na lica :D :D :D

No to mi je v tolažbo, da nisem edini "mučenik" :lol: Pri meni je že tolk pogosto, da se kr tikamo po novem :wink:

A kartico ugodnosti si že dobil? :D
Uporabniški avatar
WOB
Kolpasan

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne Ne Feb 03, 2008 2:57 am

WOB napisal/-a:
samurai napisal/-a:

Smo že trije ...tam se počutim, bi se reklo, kot doma :lol:

Tudi brez kartice imamo ugodnosti :lol:
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

OdgovorNapisal/-a WOB dne Ne Feb 03, 2008 11:57 am

jinx82 napisal/-a:
WOB napisal/-a:
samurai napisal/-a:

Smo že trije ...tam se počutim, bi se reklo, kot doma :lol:

Ma sej mislem, da taka kartica niti ne obstaja to sem samo tako bleknu :D
Uporabniški avatar
WOB
Kolpasan

OdgovorNapisal/-a CABBY dne Ne Feb 03, 2008 1:53 pm

jinx82 napisal/-a:Smo že trije ...tam se po?utim, bi se reklo, kot doma :lol:

Smo že štirje................samo da jaz venomer še kakšno uro in pol kramljam z gospodom Enciklopedijo, da obdelava vse kar je povezano z najbolj barvnim avtomobilskim znakom na svetu. :lol: :lol:
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
Uporabniški avatar
CABBY
Vulvo

Kraj: Celje - pravo srce Slovenije
Avto: Alte Mercedes mit 4 ventil technik

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne Ne Feb 03, 2008 2:44 pm

CABBY napisal/-a:
jinx82 napisal/-a:Smo že trije ...tam se počutim, bi se reklo, kot doma :lol:

Smo že štirje................samo da jaz venomer še kakšno uro in pol kramljam z gospodom Enciklopedijo, da obdelava vse kar je povezano z najbolj barvnim avtomobilskim znakom na svetu. :lol: :lol:

Tebi pa verjamem ja, da si non stop na servisu :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

Re: projekt - BLUE CORRADO VR6

OdgovorNapisal/-a samurai dne So Feb 09, 2008 9:16 pm

Kako malo je potrebno, da se spravi človeka kot sem jst v ZELO dobro voljo :lol: . Samo Jinx-u na obisk se je bilo potrebno peljati in on mi da dvojne ventilatorje, katere že nekaj časa iščem in jih je imel na syncro-tu. Še najbolj se mi je smejalo, ker si bili original od corrada (lahko pa, da so tudi syncro-ti z klimo imeli enake :?: ). Marino in Vičo, najlepša hvala za lepo popoldne v Rijeki in pa seveda za ventilatorje [smilie=beer2.gif]

Slika

Slika

...ma ke bela, vam rečem origigi :P

Slika

Seveda sem takoj eleminiral začetke korozije in na novo prelakiral ter sestavil 8)
Slika

No sedaj se pa tale moj mozaik nabiranja delov za projekt končuje. Čakam še samo na nekaj že naročenih delov iz servisa, pa še en plastičen okvir moram naročiti (ki pride pritrjen na ventilator) in to je potem to. Potem bo pa že skrajni čas, da zadevo skompletiram in se malce zapeljem čez vas 8) . Če bo, ko bo vse funkcioniralo tako kot bi naj, potem sledi spet podiranje avtomobila in priprava na lakiranje, ampak to je pa že faza II - mi biti veri hepi, ker se bom vsak čas pridružil
Slika

lp
Andrej
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov