Jap Sašo, res je, je pa tudi res, da si trenutno sploh ne belim glave z to napeljavo, ampak z "darilom", ki mi ga je poklonil voznik črnega pola zagrebških tablic, na relaciji med Karlovacom in Zagrebom

.
Skupaj sva vstopila na cestninski postaji v Karlovacu. Bil je dva avtomobila pred menoj, katera sem kaj kmalu prehitel in naenkrat zapelje pred mene (bil je na desnem voznem pasu). Peljala sva se en za drugim 180 km/h in pri tej hitrosti še spuščala hitrejše. Nekaj je bilo seveda junakov, ki so ga žgali do kraja in tem sem se pač umaknil, tudi zato, ker so to bili avtomobili, ki me pohrustajo za malo malico, kar zadeva končne hitrosti in ker se tako spodobi, da hitrejše spustiš predse. Seveda je voznik pola naredil enako in ko sem se nekajkrat tako prilepil za enega od hitrejših, mi je idiot skočil vmes

. Trikrat sem pošteno zavrl zaradi tega idiota in potem vsa zgodba ista on pred mano, jst za njem in tako naprej. Ker je bilo vreme deževno vidljivost precej zmanjšana, nisem počel neumnosti z prehitevanjem po desni, pa tudi zato ne, ker sem enkrat poskusil, pa je zapeljal naravnost pred mene in takoj mi je bilo jasno, da ga "moti" slovenska tablica; češ ti pa ne boš Slovenac mene po naših cestih. Skuliral sem se in peljal za njem približno kakšnih 7/8 metrov in to celih 15 kilometrov z hitrostjo 180km/h, ko naenkrat naredi samo PK in dobim first price for free

Tako me je pogrelo, da sem se mu dobesedno prilepil na zadek pola in blendal in spuščal zvočne signale in mahal, ter pokazal vso mojo vozniško kulturo, vse dokler ni moja postala že malce nervozna in zato sem odnehal. Sem prepričan, če bi bil sam, bi se peljal za njem in ga ošamaril ko bebo - zagotovo, pa rečte kar hočete, če bi si malce spustil tisti svoj temperamentni južnjaški ego in se umaknil hitrejšemu, se mi tega ne bi zgodilo - da bog da, da mu ga vandali porajsajo okrog in okrog
ps Ĺ e vedno sem razfukan

ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...