MERKLIN napisal/-a:Auuuu te je naF...al s to plastiko![]()
Mam doma eno, vendar ameriški model...solidno ohranjeno
A mi daš zraven tudi registersko eno ameriško, saj veš, da bo kompatibilno, da ne bom te rezal
MERKLIN napisal/-a:Auuuu te je naF...al s to plastiko![]()
Mam doma eno, vendar ameriški model...solidno ohranjeno

hex napisal/-a:torej kdaj greva na pivo?
za nosilec zajl bom pogledal, samo ce se prav spomnim sta pri golfu zajli ena ob drugi.

Vičo napisal/-a:Eh, to so samo malenkosti![]()

samurai napisal/-a:Vsake tolk čase, ko se nabere kakšen ? grem malo na pooblaščenca, da me ne pozabijo in zapravim prihranjeno. Sicer ni panike, da bi pozabili name, ker bom tja šel še VELIKOKRAT
Ko me zagleda delavec za pc-ju pri rezervnih delih, takoj pripravi etko na corrada
![]()
![]()

WOB napisal/-a:![]()
kako mi je znano tole, kadar koli (zadnje čase zelo pogosto) se pojavim na pooblaščencu med vrati jim vrnem nasmeh na lica
![]()
![]()

samurai napisal/-a:WOB napisal/-a:![]()
kako mi je znano tole, kadar koli (zadnje čase zelo pogosto) se pojavim na pooblaščencu med vrati jim vrnem nasmeh na lica
![]()
![]()
No to mi je v tolažbo, da nisem edini "mučenik"Pri meni je že tolk pogosto, da se kr tikamo po novem

WOB napisal/-a:samurai napisal/-a:WOB napisal/-a:![]()
![]()
![]()
No to mi je v tolažbo, da nisem edini "mučenik"Pri meni je že tolk pogosto, da se kr tikamo po novem
A kartico ugodnosti si že dobil?

jinx82 napisal/-a:WOB napisal/-a:samurai napisal/-a:WOB napisal/-a:![]()
![]()
![]()
A kartico ugodnosti si že dobil?
Smo že trije ...tam se počutim, bi se reklo, kot doma![]()
Tudi brez kartice imamo ugodnosti

jinx82 napisal/-a:Smo že trije ...tam se po?utim, bi se reklo, kot doma![]()
CABBY napisal/-a:jinx82 napisal/-a:Smo že trije ...tam se počutim, bi se reklo, kot doma![]()
Smo že štirje................samo da jaz venomer še kakšno uro in pol kramljam z gospodom Enciklopedijo, da obdelava vse kar je povezano z najbolj barvnim avtomobilskim znakom na svetu.![]()

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost