Corrado 16v poškodovan - popravilo

Podforum za opise večjih predelav, obnov in restavriranj Volkswagen in Audi vozil

Re: Corrado 16v poškodovan - popravilo

OdgovorNapisal/-a samurai dne Sr Maj 14, 2008 8:36 pm

:D mater ste zapeli za tale zadnji brisalec :lol: :lol: Sploh pa ne vem, kje vidite kakšen brisalec 8) 8) - fantje ne toliko piti, sej res da je vročina samo potem vsi vidite "nekakšne" brisalce :wink:
Slika
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

Kraj: Celje
Avto: corrado

OdgovorNapisal/-a MERKLIN dne Sr Maj 14, 2008 8:41 pm

Nekaj ni vredu...je skoraj isti kot moj :twisted:
Uporabniški avatar
MERKLIN
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerc
Avto: VW Corrado G60

OdgovorNapisal/-a super98 dne Sr Maj 14, 2008 8:57 pm

klin luk stari
TJUNING PA TO...
Uporabniški avatar
super98
Mirko

Kraj: Ljubljana
Avto: Golf II G60, MB W123 coupe

OdgovorNapisal/-a samurai dne Ne Jun 01, 2008 12:13 am

Evo, sej sem vedel, da še ni konec :roll: Ugodna priložnost me ni pustila ravnodušnega in sem v mojo škatlo vložil še dodatnih 50 €. Za takšen denar sem dobil tole drobovje
Slika

...malce razporeda
Slika

Tukaj je komplet vse, kar je potrebno za montažo električno pomičnih stekel. Stikala, napeljava, vodila z motorčki, računalnik za stekla in centralno zaklepanje. Pri pregledu pa sem ugotovil, da manjka nekakšno plastično vodilo na enemu od mehanizmov :roll: ...
Slika

... ki bi naj izgledalo nekako takole - čeprav tudi tukaj manjka en majhen del, ampak deluje normalno
Slika

... ali pa morda nekako takole :?:
Slika

Slika

Morda se komu sanja ali se da to plastiko kupiti posebej - dules i need your help :wink:
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a BureK dne Ne Jun 01, 2008 12:58 am

bbbbaaaaaaa...raje kot imet opravka s temi mehanizmi, bi sel nonam rit brisat v domu starcev :?

srecno...aja....kupi si pivo, ti bo rablo. :D
Uporabniški avatar
BureK
Z jogurtom

Kraj: predor Markovec
Avto: Rallye Golf

OdgovorNapisal/-a hex dne Ne Jun 01, 2008 1:53 am

raje nardim karkoli na avtu kot da rit pucam! mehanizme ustimat je macji kaselj :)
Chicks that dig dubs rule. Chicks that drive them is marriage material.
Uporabniški avatar
hex
Ima majhen penis

Kraj: koroška bela
Avto: '89 GTI 16V (ABF), '06 Audi A4 3.0 TDI quattro

OdgovorNapisal/-a samurai dne Po Jun 02, 2008 1:09 am

Kot je bilo pričakovati, plastike ni mogoče kupiti posamezno :roll: . Je pa dobra novica ta, da je enaka plastika tudi na vodilih za ročni pomik stekel :wink: - torej se bom malo igračkal. Sem pa danes malo uredil tele čreve
Slika

... z lepilnim trakom iz tkanine ...
Slika

... in sedaj že izgleda precej bolje 8) ....
Slika

Slika

Moram pa tudi tale "tunning" poštimati :shock:
Slika
... bo potrebno nekako odstraniti tole "mavrico" na plastiki in potem v črno pihniti.

Končno so prispeli tudi plastični nosilci za bencinske "lajtunge"
Slika

... in sedaj ni več vezica.pres :D
Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a fritz dne Po Jun 02, 2008 2:29 am

bog pozegnaj pooblascenca :D
Uporabniški avatar
fritz
Wheel whore

Kraj: tanajtabujsiklima
Avto: Golf Rallye G60

OdgovorNapisal/-a CABBY dne Po Jun 02, 2008 11:02 am

In za te plastične nosilce si porabil 2 uri ali kaj. Ob 16-ih sem se peljal mimo v Mozirje pa je bila havba odprta, ob 18-ih pa nazaj pa je bila havba še vedno odprta.
Sem bil pa ravno sredi križarske vojne in potem slabe volje nisem želel stresati naokoli po dobrih ljudeh. :D :D

LP Luka
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
Uporabniški avatar
CABBY
Vulvo

Kraj: Celje - pravo srce Slovenije
Avto: Alte Mercedes mit 4 ventil technik

OdgovorNapisal/-a samurai dne Po Jun 02, 2008 1:18 pm

CABBY napisal/-a:In za te plastične nosilce si porabil 2 uri ali kaj. LP Luka

Ti si L.O.L. , havbo sem pač pozabil zapreti, vmes sem pa okna lakiral, ker so mi prišli okna vgraditi :wink:
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a fritz dne Po Jun 02, 2008 5:46 pm

da ti prisparam malo dela. sem imel nekje tudi dvojni okvir , ga bom ze nasel...

Slika

Slika
Uporabniški avatar
fritz
Wheel whore

Kraj: tanajtabujsiklima
Avto: Golf Rallye G60

OdgovorNapisal/-a frcac dne Ne Jun 08, 2008 3:52 pm

To se prav lepo zloži vse v avto, ni panike spljoh kot straši burek - se je pa prav fino spomnit tega dela :)

Slika

Mal miru pa kakšen bandidos pa bo ;)

Lep dan, Sašo
Uporabniški avatar
frcac
Propeler fahrer

Kraj: Godovič
Avto: BMW pa še en BMW

OdgovorNapisal/-a samurai dne Ne Jun 08, 2008 11:11 pm

Jap Sašo, res je, je pa tudi res, da si trenutno sploh ne belim glave z to napeljavo, ampak z "darilom", ki mi ga je poklonil voznik črnega pola zagrebških tablic, na relaciji med Karlovacom in Zagrebom :twisted: .
Skupaj sva vstopila na cestninski postaji v Karlovacu. Bil je dva avtomobila pred menoj, katera sem kaj kmalu prehitel in naenkrat zapelje pred mene (bil je na desnem voznem pasu). Peljala sva se en za drugim 180 km/h in pri tej hitrosti še spuščala hitrejše. Nekaj je bilo seveda junakov, ki so ga žgali do kraja in tem sem se pač umaknil, tudi zato, ker so to bili avtomobili, ki me pohrustajo za malo malico, kar zadeva končne hitrosti in ker se tako spodobi, da hitrejše spustiš predse. Seveda je voznik pola naredil enako in ko sem se nekajkrat tako prilepil za enega od hitrejših, mi je idiot skočil vmes :shock: . Trikrat sem pošteno zavrl zaradi tega idiota in potem vsa zgodba ista on pred mano, jst za njem in tako naprej. Ker je bilo vreme deževno vidljivost precej zmanjšana, nisem počel neumnosti z prehitevanjem po desni, pa tudi zato ne, ker sem enkrat poskusil, pa je zapeljal naravnost pred mene in takoj mi je bilo jasno, da ga "moti" slovenska tablica; češ ti pa ne boš Slovenac mene po naših cestih. Skuliral sem se in peljal za njem približno kakšnih 7/8 metrov in to celih 15 kilometrov z hitrostjo 180km/h, ko naenkrat naredi samo PK in dobim first price for free [smilie=hooray.gif]

Slika

Slika

Slika

Tako me je pogrelo, da sem se mu dobesedno prilepil na zadek pola in blendal in spuščal zvočne signale in mahal, ter pokazal vso mojo vozniško kulturo, vse dokler ni moja postala že malce nervozna in zato sem odnehal. Sem prepričan, če bi bil sam, bi se peljal za njem in ga ošamaril ko bebo - zagotovo, pa rečte kar hočete, če bi si malce spustil tisti svoj temperamentni južnjaški ego in se umaknil hitrejšemu, se mi tega ne bi zgodilo - da bog da, da mu ga vandali porajsajo okrog in okrog :lol: :lol:

ps Ĺ e vedno sem razfukan :twisted: :twisted: :evil:
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a $küll dne Ne Jun 08, 2008 11:17 pm

??? je kaj zadelo ob steklo??
Uporabniški avatar
$küll
Tabornik

Kraj: Kolombanburg
Avto: Audi 80 competition + ///// Audi 80 CD 5E

OdgovorNapisal/-a Jurtz dne Ne Jun 08, 2008 11:18 pm

od česa pa to? :shock:
Uporabniški avatar
Jurtz
Stalni uporabnik

Avto: '08 Golf GTI, '02 Polo Gr. A

OdgovorNapisal/-a samurai dne Ne Jun 08, 2008 11:22 pm

..nekaj je priletelo izpod zadnjega desnega kolesa - verjetno je bil kakšen kamenček, ki ga je profil pnevmatike ravno toliko zagrabil in dvignil, da mi je priletelo v steklo :twisted: . Sej ne pravim, da je to naredil namenoma, ampak to se ne bi zgodilo, če bi se mi lepo umaknil and thats the fact :wink:
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a Jurtz dne Ne Jun 08, 2008 11:24 pm

ja ja... sm že mislu da ti je kej vrgu :)
Uporabniški avatar
Jurtz
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a samurai dne Ne Jun 08, 2008 11:26 pm

Jurtz napisal/-a:ja ja... sm že mislu da ti je kej vrgu :)

.... potem bi jst bil danes v novicah na naslovni strani zaradi mednarodnega incidenta :lol: :lol: - joke
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a Vičo dne Po Jun 09, 2008 12:47 am

Pa se dobi šipa za Corrada?
Ladeluftgekühlt
Uporabniški avatar
Vičo
Stalni uporabnik

Kraj: Bistrc
Avto: '90 GTi G60

OdgovorNapisal/-a Jurtz dne Po Jun 09, 2008 12:48 am

samurai: a jih ni un prodajal (šipe), ka si reku da greš enkrat u kratkem do njega po ene kose?
Uporabniški avatar
Jurtz
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a samurai dne Po Jun 09, 2008 12:53 am

Jurtz napisal/-a:samurai: a jih ni un prodajal (šipe), ka si reku da greš enkrat u kratkem do njega po ene kose?

Ja ampak tisto steklo bo ružo vzel in ga bom, če bo v redu, za njega vzel - se je prvi pozanimal. Baje se steklo še dobi, kopija seveda in naj bi stalo nekje okrog 120 € - če je temu res tako, potem bom pač novega vzel - bom v ponedeljek preveril kaj in kako stvari stojijo
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a samurai dne To Jun 10, 2008 1:09 pm

Evo ravnokar sem se vrnil iz pooblaščenca - sem šel po mojo tedensko robo :lol: :lol: in se malo pozanimal še o vetrobranskem steklu. Sem bil malo presenečen :shock: (pozitivno); torej primerjava med pooblaščencem in carglasom. Pri carglasu stane vetrobransko steklo 198,36 €, medtem ko na pooblaščencu 380 €, vendar mi priznajo 15% popust, kar bi zneslo - 57 €, torej bi me stalo 323 €. Letvica okrog stekla stane pri carglasu 99,20 €, medtem ko na pooblaščencu, ne boste verjeli; borih 35 € :D . Pri carglasu mi zaračunajo še 82,95 € za delo in me na koncu stane vse komplet 380,51 € (vetrobransko steklo + letvica + delo), če pa si steklo zamenjam sam (kar spljoh ni problem :lol: ) me na pooblaščencu stane samo 358 € (vetrobransko steklo z 15% popustom + letvica), pa imam original tinted steklo, torej, tu ni kaj razmišljati - origigi je le origigi :wink:
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne To Jun 10, 2008 1:20 pm

Kdaj misliš prodajat ta avto? :D
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

OdgovorNapisal/-a CABBY dne Sr Jun 11, 2008 12:10 am

jinx82 napisal/-a:Kdaj misliš prodajat ta avto? :D

Ko bom jaz imel dovolj denarja. :P
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
Uporabniški avatar
CABBY
Vulvo

Kraj: Celje - pravo srce Slovenije
Avto: Alte Mercedes mit 4 ventil technik

OdgovorNapisal/-a samurai dne Če Jun 19, 2008 12:21 am

Prispela roba :lol:
Slika

... ricambi originale :wink:
Slika

Slika

Sicer ni bilo potrebno, ampak nikoli ne veš, pa še poceni je bilo, zato sem vzel še novo gumico okoli vetrobranskega stekla
Slika

No po nekaj dnevnem teženju in ne vem koliko različnih cenah smo našli kompromis in so mi zadevo res ponudili s popustom. Če primerjam s prvo ceno, ki so mi jo dali na servisu za steklo (380 €) je tole več kot ugodno, sicer je pa vsak prodajalec (so trije na A2S) imel svojo ceno :roll:
Slika

Pa še enega križa sem se rešil danes. So rekli da mi bodo poslali kartonček najkasneje v roku treh tednov - bomo videli - countdown :wink:
Slika

In pa še ena "češnja" na vrhu smetane. Čisto po naključju ko sem iskal izpuh za GTI-ja na Bolhi.com, sem našel tole in seveda takoj štartal ponj :wink:
Slika

Dobil sem komplet z bencin "lajtungami", kolenom in brizgalnim šobam, ter loputami, čeprav mi je bilo najbolj pomemben samo tale del 8) 8) - največji sesalni kolktor (od treh) od KR motorja
Slika

zdej ga moram malo spedenati - beri polakirati v črno in potem ga zmontiram [smilie=auto.gif]

lp
Andrej
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost