ampak tud v sezoni te kdaj ujame dež in takrat pa zna bit mal jeba z zarosenimi šipami...
po moje bi res čudno zgledalo, avto za 25.000+, znotraj pa tip opleta z metlico za čiščenje šip...
pravzaprav že videno na Wsee-ju

ŽucMac napisal/-a:jaz ne oporekam ne razlogom za ne razlogom proti.
ampak tud v sezoni te kdaj ujame dež in takrat pa zna bit mal jeba z zarosenimi šipami...![]()
po moje bi res čudno zgledalo, avto za 25.000+, znotraj pa tip opleta z metlico za čiščenje šip...
pravzaprav že videno na Wsee-ju

ŽucMac napisal/-a:jaz ne oporekam ne razlogom za ne razlogom proti.

ŽucMac napisal/-a:ŽucMac napisal/-a:jaz ne oporekam ne razlogom za ne razlogom proti.
mene samo zanima kako bosta rešila zadevo...

BureK napisal/-a:vlaga je peder

Peternelj napisal/-a:Kaj mu sploh smetite temo s tem če se bo rosilo se bo njemu ne pa vam, tako da je VSENO

jinx82 napisal/-a:Cox napisal/-a:Ne ravno pozimi, samo ce bi probal kdaj marca,aprila,septembra, oktobra brez ventilacije bi vedo o cem govorim.Skoda se mi pac zdi da si skrajsas sezono takega vozila za 2-3 mesece ze tako prekratke sezone ... mislim saj ne recem v tem primeru ko se dela bol razstavni exponat pac je kak je ... samo jaz si tega na svojem avtu nebi nikol nardil ce nebi blo res neizogibno.
Ne se jebat, ti pa razstavni eksponat! ...sezona ne bo nič krajša, ker ima 4 šipe, ki bodo delovale, pa šibedah tudi. In če ne bo šlo drugače bom tudi jaz montiral ventilator sam za prednjo šipo.
jinx82 napisal/-a:Če bo koga kaj motlo bo mene in lastnika enke ...ne vem kaj se vi za to sekirate. Se bova pač ustavla vsake tolk na pumpi, spila kako kokakolco, porihtala šipe in se spet vesela odpeljala naprej
ElGato napisal/-a:jinx82 napisal/-a:Če bo koga kaj motlo bo mene in lastnika enke ...ne vem kaj se vi za to sekirate. Se bova pač ustavla vsake tolk na pumpi, spila kako kokakolco, porihtala šipe in se spet vesela odpeljala naprej
Jap...![]()
Dandanes smo očitno vsi zelo razvajeni... Včasih niso meli gretja pa klime pa so tudi preživeli...![]()
Avto se ne dela za zimske dni... Vozil se bo bolj ljubiteljsko pa še to poleti... Za klimo bo imel naravno ventilacijo... Za jesenske dni pa bo imel vgrajen grelec prednje šipe – doma narejen...
Za lepoto je treba potrpet...

jinx82 napisal/-a:Super! Kako bo ta doma nrejen grelec šipe zgledal oz. na kakem principu bo delal?

BureK napisal/-a:kaj je to zeleno čudo ki si namazal čez pločevino ? uni 2K Epoxy prajmer ?

Gloga napisal/-a:Servo volan od Cabrioleta si omisli za tale wagen.

Gloga napisal/-a:Na 195/xx gumah se bos se prekleto dobro spomnil mojega predloga
Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov