![biggrin [smilie=biggrin.gif]](./images/smilies/biggrin.gif)

RobMayth napisal/-a:sem ga vido včeraj na ptujski, samo je bla teta za volanom bol lušna ko avto

Cox napisal/-a:Napačni par koles si si zbral

4m4t3r napisal/-a:Cox napisal/-a:Napačni par koles si si zbral
Pizdarijasn veje ke neke ne stima
torej bi mogo prvo os zbrat pa z stango razdaljo med prvima kolama na enako nastavit?! neke prebliske se mam iz sole..

Vičo napisal/-a:Ne moreš vlečt špage direkt iz prvih na zadnja kolesa ker je prednja os vedno malo širša.
Praviloma bi mogu povlečt na vsaki strani avta (ne direkt na kolo, ampak na kakšnem improviziranem stojalu par cm proč od kolesa) eno špago, te dve špage pa bi mogle bit popolnoma vzporedne z avtom in med sabo.
Pa dobro je če imaš tiste vrteče krožnike za pod kolesa.
Doche napisal/-a:4m4t3r napisal/-a:Cox napisal/-a:Napačni par koles si si zbral
Pizdarijasn veje ke neke ne stima
torej bi mogo prvo os zbrat pa z stango razdaljo med prvima kolama na enako nastavit?! neke prebliske se mam iz sole..
Rabiš samo prednji par. Torej nardiš si štango spredaj pred avtom, na eni strani fiksno lato do prvega kolesa, na drugi strani pa pomično levo desno z možnostjo fiksiranja. Potem pa vzameš najbol odmaknjeno točko felne proti zadnjemu koncu avta na obeh straneh. Pa potem premakneš vse skupaj na najbol odmaknjeno točko felne proti prednjemu koncu. In se tak dolgo igraš dokler ne bo razdalja obeh točk enaka. Ne vem če bo razumljivo napisano.
Evonajprej nastaviš levo na točko ena.. enako poravnaš na desni.. potem pa vse skupaj premakneš stran od avta da pride točka ena v točko dva..pa letiš na drugo stran avta pogledat če razdalja štima al ne. In se tak dolgo igraš da izničiš razmik.

čare napisal/-a:Za 30€ boš lajšt,štrika in žebljev porabu.Pa ne se zajebavat no.2012 doma štelaš optiko??

čare napisal/-a:Ma razumem jaz to vse,zakaj pa nisi šel reklamirat optike??Če ti je v dveh mescih požrlo gumo se je moral tud peljat čudno.

čare napisal/-a:Ma si pa tud en bik.Greš tja lepo razložiš in če te ne jebejo 5 posto takrat pa začneš tulit pa noret.
![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)

Doche napisal/-a:Na eni strani lahko maš fixno prislonjeno, na drugi pa meri odmik ja. Ampak še vedno, kako boš reševal naklon?
Drugač pa to si delal na Vulco - tuning d.o.o.? Tam so meni dvakrat že delali in obakrat dobro. Če pa delaš v avstriji pa se en dan zapelji čez Maribor domov pa nardiš nekje brez računa, bo ceneje pa dobro.

Doche napisal/-a:Meni KW od novega že štekajo

zdaj še prenašam to.. nevem pa kak dolgo. Drugače se je pa peljat fajn z radiom na glas.. Brez radia pa rabiš tablete za živce 
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost