Prostora ni bilo niti po globini in je bilo potrebno narediti poseg v zračnike pod njo. Sama armatura pa ni več kar tako izgradljiva.Potem so še tu komande za gretje , ki so bile popolnoma v napoto. Nazadnje je luknja v armaturi še preozka in prenizka in jo je bilo potrebno povečati ( rasširiti v spodnji polovici ). Edino tu mi ni najbolje uspelo , drugače pa je vredu. Po slikah ne sodit , ker ne dokazujejo izgleda v živo. Pod radijem pride še ena blenda , ki jo je treba napravit. Levo mi pa manjka ena blenda , za katero bi prosil , če lahko gdo prebere z nje kataloško številko ,ker je v etki po barvah armature , pa nisem siguren , ker ta je kot sem dejal penasta armatura (mehka) .
Največji problem ostajajo komande za gretje , ki so zaenkrat imrovizirano pritrjene , kjer so .Za njimi je namreč tista traverzna in predstavlja oviro. To bom rešil , ko bo čas in volja.
V konzolo pod armaturo pa ga nisem vgrajeval zaradi dveh razlogov. Prvi je ta, da je radijo vsaj 2 cm širši kot konzola , drugi najpomebnejši pa je varnost. Pogled na ekran tako daleč v tem primeru vzame preveč koncentracije , sploh ob vožnji s pomočjo navigacije. Zato to ne pride v upoštev.
Strinjam se , da bi lahko s kašnimi steklenimi vlakni in kitom in barvo naredil kakšno šminko , ma tega časa nimam . Poleg tega želim da zadeva ostane v takšnem stanju do konca , brez kakšnih škripanj in pokanj in luščenja nanosov itd.
Bo treba zadevo videti v živo
![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)