ker mi ne verjame 
lahko pa povem da weitec in kw imajo popolnoma enake amortizere,ker sem imel tudi že fahrwerk od weiteca v coupeu..amortizeri so firma al-ko..hvala bogu ni zvokov kot pri doche..edino jaz nebi bil jaz in ko sn vgradil zadna dva amortizera mi ni dalo mira in sem dal rink na zadno zarezo in je zdaj avto optično zadaj z visečo ritjo..če meriš kot celoto je avto ravn ampak je zadni blatnik nižje potegjen kot prvi in pokriva več zadna kolesa..tak da ob priliki ga zdignem za en zob..potem pa mislim da bo super tudi optično

sovec1 napisal/-a:Lepo po dolgem cajti spet nekaj z tvoje strani. Take 16ke kot si fotošopal pa mam jas ene , če te zanima ? Meni so premale za na a4 .

Doche napisal/-a:Glavno, da špilaJe pa res, da podvozje je mehko, zato pa tud avto ne pade nekak kot se pričakuje po papirjih

sovec1 napisal/-a:Endi , mam jih na avtu ja... tako da lahko sprobama.
![biggrin [smilie=biggrin.gif]](./images/smilies/biggrin.gif)

![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

Goti napisal/-a:Dobro si to zrihtal. Ampak dimenzije teh zimskih? 195/60-15?

jinx82 napisal/-a:Jurtz napisal/-a:zadnja!

čare napisal/-a:Ah kje avspuh se pri tej krači mora vidt pa še čipana more bit da pokadi prasica ko jo pohodiš.
![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

malo mi je škoda originalniga auspuha rezat zadaj in krajšat ti dve cevi..če dobim kje rezervniga bom naredo clean look..odbijač pa je itak bogi ga ni škoda predelat..

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost