piko napisal/-a:Kaj maš za en motor v mercedesu? Imam enakega, W202, 2200 CDI, 125KM, motor, menjalnik, notranjost ko novo, pleh pa kot oplov. Zdaj morn dat poštimat to rjo tam po vratih, obrobah.
Je pa to tak legendarenavto, pelješ se kot predsednik, da ga mo je kar škoda dat od hiše, samo rabim eno kišto za posel, berlingo, kangu, caddy...
1.8 bencin. 123 konjev - kao
Pr meni je bilo dosti rje, zdaj je bila dejansko sanirana že skoraj vsa. Samo na obeh sprednjih vratih takoj nad letvico imam na vsaki strani po en mehurček. Luknja je bila samo v zadnjem koloteku in pa spredaj pri vozniku, drugje je bilo še vse OK in smo zadevo sanirali z Wurthovim Rost Umwandlerjem, cink sprejem, kitom, šprickitom, bazo in lakom. Bomo videli kako dolgo bo trajalo.
Drugače pa sem glede na izkušnje z Volvotom in Hyundaiem pričakoval zaneslivejši avto. V bistvu sem že 2 × obstal na cesti (zaštekal plovec - zmanjkalo bencina in pa alternator crknil). Sedaj mi je po menjavi vodne pumpe in termostata crknila očitno pečka, ker mi prav lepo smrdi v avtu ko prižgem ventilacijo. Prav tako zgubljam hladilno tekočino. Aja v bližni prihodnosti me čaka še menjava tesnila glave ker spušča olje.
No ja po dveh vrhunskih avtih imam spet enega mal za šraufat. Je pa drugače prav fajn za peljat.