Jurtz napisal/-a:samurai napisal/-a:(btw, kakšen projekt golf ????)
A si nisi ogledoval enih golfov pred kratkim? ... Pozabi, nima veze...
Ah... to, ja sem, samo potem je uletel corrado - saj pa ima enak motor

Torej, malo zamujam, vzrok je izredna gneča v službi, tako da po korlna še nisem šel

, sem pa medtem bil pri kleparju zaradi nekih drugih opravkov in na hitro naredil nekaj spy fotk

. Avtomobila pred popravilom nisem nič fotografiral ( ker je vedno deževalo

), zato si bom fotko sposodil iz dulesovega albuma. Tale fotka prikazuje poškodbo, ki pa zaradi kota slikanja ni tako razločna in se ne vidi tudi poškodba odbijača in zadnje vezne pločevine, ter dno prtljažnega prostora.
Najprej sem bil prepričan, da bo potrebna menjava boka. Ker ne maram na veliko kitariti po avtomobilu in ker imam še en bok, sem naročil kleparju, da naj v primeru preveč zmečkanega boka, le tega zamenja. Ampak fortuna je bila tokrat na moji strani

, bok se je pri raztegovanju lepo "poglihal", tako da o kakšni menjavi ni bilo govora, pravzaprav sem bil kar močno presenečen, ko sem videl, kako malo je za kitati glede na prej videno.
Korl na kleparki mizi SPANESI, ime kleparja bom namenoma izpustil, ker se ne zastopiva dobro, reklamo mu pa tudi ne bom delal, sicer je pa delal na korlu pri njem zaposleni delavec, tako da njegovo ime nima pri popravilu nič skupnega - razen cene, ah pa pustimo sedaj to
Takole pa izgleda sedaj, ko je kleparsko popravljen. Treba je samo še rezervoar nazaj privijačiti in kolo pa je končano.
Zaenkrat sem več kot zadovoljen

. Lepo se je izteklo, upam, da se bo tako tudi nadaljevalo. O ceni kleparskih storitev še nič konkretnega, ko bo, poročam. Bolj natančne slike kleparskega popravila sledijo, ko dobim korla - jutri je pa že skrajni čas, ga lahko preko vikenda dam že v brizgalni kit (špric kit).
lp
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...