Drugi paket dodatne opreme je tudi zmontiran v korla

. Je bil danes ravno pravi dan (ne prevroče, ne premrzlo), da sem se kar lotil montaže. Volanski mehanizem, kot že rečeno, sem dobil v petek pri Petru v Poreču.

Ga je Pero kar odrezal z nosilci vred

, zato ga je bilo potrebno še malce razstaviti.

Ostale drobnarije, kot je obvolanska plastika in ročico za pomik volana, sem imel na lagerju - še dobro, da sem tisto podrtijo pripeljal domov, njegovi organi pridejo še kako prav.

btw, ročica za pomik volana stane na pooblaščencu skoraj 70 âŹ

, (za golfa III pa samo 30 âŹ), medtem ko stane komplet obvolanske plastike za korla "samo" 30 ⏠- mislim ej kje je logika

Starega sem demontiral in tukaj se sedaj lepo vidi razlika v ohišju volanske ključavnice med navadnim volanskem mehanizmu in nastavljivem po višini.

Ja Goti, vse le ne gre tako na izi

. Tole je kovinsko kot si omenil, čeprav ima ključavnica na navadnem mehanizmu štiftek, katerega se da verjetno izbiti, medtem ko tista na nastavljivem nima nič

Da pa vse le ni šlo tako gladko kot je sprva kazalo, je poskrbel vložek volanske ključavnice, kateri ni delal na mehanizmu, ki sem ga montiral, zato sem moral zamenjati

btw, tudi ta ne bo dolgo zdržal, že tako me je tu in tam pustil na cedilu, zato grem jutri kar novega iskati, da ne obstanem kje, kjer je to najmanj potrebno - zihr je zihr
Na koncu sem namontiral še obvolansko plastiko in to je to.

Če se ne bi j*bal z menjavo vložka bi to bilo končano v eni uri, tako pa je malce potrajalo, zato danes nikakor nisem bil pri volji, da bi se igračkal še z premontažo volanske ključavnice, to bom prepustil tebi Goti

lp
Andrej
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...