zadnji dan sem nekako z ušesi pri Lepi Breni, z očmi pa pri hladilniku.
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
After mi stand up round volcano sound & a bun mi ganja pipe Babylon come & tell mi dat nuh right Mi sey mi bun it & pass it on the right Mi sey dem come in & dem look pan Danny Dread Dem sey: Ey nattydreadlocks a wey yu come from ...you muss have two stick a sensi unda you tam Mi sey: no officer, yu muss be mad ...he only smoke cigarette & strictly shad
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
Sej večini ne bo všeč, samo jaz sem samo Andrea Bocelli je slep od svojega 12 leta. Sej komad že poznam od prej, samo tale izvedba s Heather Headley me je fascinirala...
ma Bocceli je itak car..Vivo per lei pa mislim da je v 5 al šestih jezikih..vedno z drugo pevko ..meni še najbolj španska z Marto Sanchez,pa italijanska z Giorgo..ma v bistvu vse so dobre..Helena Segara v francoščini.pa Judy Weiss v nemščini,pa...
drgač pa meni hud ta duet z Heleno Hellwig ..
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...