![auto [smilie=auto.gif]](./images/smilies/auto.gif)
![auto [smilie=auto.gif]](./images/smilies/auto.gif)

pa rečemo kakšno v živo in se zapeljemo kakšen krog 

). Sem šel k temu vaščanu, za katerega je znano, da je usekan mau na dnar, pa vseno sem bil prepričan, da bi dal kej ceneje. Ni se spremenu, reku mi je za tak pomik najprej gor in nato nazaj (ročno, po slikah zgleda enak kot ta, ki ga mam že not) cca. 200€ ... brez montaže, kar nej ga ma. ---> http://www.webasto.si/strehe/SkySlider.htm
in sem videl da ma popounoma enakega, le da je na štrom. Sem mu reku, da če mu ga bo kdu ukrou naj se ne čud 

super98 napisal/-a:človek, imaš pa voljo in živci za tae štrom![]()
glede intercoolerja obstaja sem se spomnil še ene variante. vsaj pri AFN motorju paše kot ata na mamo. in lahko imaš še klimo. se pravi spredaj v vezno motorni hladilnik in klima hladilnik. jasno spredaj zmanjka placa za IC, tisti v koloteku je pa pri Mk2 nekako brezvezen. uporabiš original intercoler od Mk2 GTD in ga namestiš na isto mesto kot ga ima dvojke, se pravi nad menjalnik zraven akumoulatorja.
dimenzijsko ni neki in tudi pretok ni ne vem kaj, ampak boljše kot tisto v koloteku![]()
OK, ne bom prehiteval, boš že pokazal kako si rešil

jinx82 napisal/-a:A ste tudi šipe pofarbali?![]()
Čakam, da vidim tole na cesti

fritz napisal/-a:ne vem zakaj, ampak skozi sem imel obcutek da je avto rdec. ni panike. tudi crna je zakon.
zdaj cakam pa se na cevlje

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov