Malo svežega vetra prek moje teme.
Naj povem,da zadeva deluje,sicer ne še vse u nulo,pa tudi marsikaj je bilo že treba popravit.Nekaj težav je bilo s podvozjem,ko je bilo treba zimska 14" platišča gor dat,so morale ta velke zavore dol,ker kolesa niso sedla gor.Ob tej priliki me je skoraj kap.Najprej zavorne cevi,ki sem jih dal nove,ampak no-name.Dol padeš raspokale,pa avto ni naredil 500 km.In pol še najdem vzrok pokanja spredaj.Ta velike puše na vilicah so prav ODSTOPLE med gumo in sredino puše,da sem bil skeptičen,če sem jih sploh menjal,pa sem jih in to sem vgradil FEBIJEVE!! Tako da v poduk vsem:izogibajte se febija,kar sem že nekajkrat napisal.
Nekaj težavic se je pojavilo tudi v notranjosti,ampak bolj dekorativne narave.Deluje vse u nulo.Nekaj težav sem reševal okoli motorja.Pred dnevi sem ugotovil vzrok pretiranih vibracij na karoseriji-tlačna posoda ni bila dovolj odmaknjena od nosilca na mostu.Predelava-popravilo celo popoldne-uspešno.
Interculer popolnoma neefikasen,čaka na novo izvedbo.Menjalnik-občutno prekratek,manjka mu najmanj ena ali celo dve prestavi.Avto ima viška moči,navora še pa još in vleče kot nor.Teče zelo lepo,samo glasen je zaradi previsokih obratov med vožnjo in pa svojega filtra zraka še prav tako nima,ker ga nimam kam dat.
Pa še ena stvar se mora popravit in sicer spravit avto na normalne vzmeti,ker to pa ni res,da bi se zaradi lepega videza moral vozit s takšnim lojtršnim vozom.Znižan je za cca 4cm z enimi sicer zelo priznanimi (dobrimi)(ne spomnem imena)vzmetmi,ampak ceste niso za takšno vzmetenje.
Torej dela me še čaka na njemu kar nekaj,ampak trenutno je oddan in se veselo vozi takšen,kot je,saj je moj večji sin napravil ispit in moj projekt je dobil lastnika.
Seveda se bo na njemu še vedno kaj dogajalo in kar bo vredno,bom objavil in seveda dokumentiral-
Trenutno pa poteka akcija okoli novega projekta,katerega predstavim čim najdem voljo za to. Lp.