Kar vroče je postalo na sceni "slovenija,ti si raj", ki sem jo zastavil. Da najprej sebe malo ohladim,bom kljub časovni stiski poiskusil v svojo že več kot leto dni samevajočo temo prispevati kaj novega.
Najprej moram povedati,da je moj projekt dobil novega lastnika. Enkrat sem ga za foro prodajal na netu za 20 000 evrov. Toliko sem ocenil svoje delo in vložen material. Seveda nisem mislil resno,želel sem videti odziv. Na konco sem ga prodal za 10 evrov. No želel sem ga podariti,a ker vozila ne moreš podariti,lahko ga samo prodaš,sem ga prodal za deset evrov. Dobil ga je pa moj starejši sin lani za Božička. Njegov pogled,ko sem mu predal ključe,je bil vreden več kot ves denar.Bil je nadvse presenečen,saj ni verjel,da mu podarjam nekaj,v kar sem tri leta vlagal svoj trud in denar.
Moram sicer priznati,da sem se za to težko odločil.Najprej zaradi tega,ker sem ta avto izdeloval za svojo dušo in mi pomeni več kot če bi imel novega golfa pred bajto. V drugo pa sem imel pomisleke,kaj če česa nisem dobro napravil in bi se zaradi tega lahko sinu kaj pripetilo. Tako sem najprej ogromnokrat preveril ves avto,nato pa ga peljal na tri različne tehnične preglede. Povsod sem povedal,kaj se je s tem avtom dogajalo in da želim detalni pregled. Moram povedat da sem bil deležen pohval in avto naj bi vsekakor bil za na cesto.
Avto je bil od lanske jeseni do letošnje pomladi odjavljen. Med tem časom sem se lotil popravkov ,ki so se pokazali potrebni med časom uporabe. Z veseljem lahko povem,da je avto sedaj to,kar sem pričakoval,oziroma več kot to. Iz njega je nastalo točno tisto,kar sem želel nekje na začetku. Klasična dvojkica s super motorjem in super opremo. Uspelo mi je doterati vse. Avto gre kot nor s standardnim krmiljenjem motorja. Pospeški so nori,navor je nenormalen. Toledo s pet-ventilskim 1.8 motorjem in 125 konji mu ne more slediti. Preiskušeno. Sicer se ni za igrat,ker je ob tem stabilnost avta vprašljiva pri večji hitrosti,karoserija pa se tudi ne more primerjati glede varnosti s sodobnimi avtomobili.
Je pa s svojim tekom motorja nekaj posebnega,saj je malokomu jasno,kaj se skriva pod pokrovom motorja.
Kateri ste spremljali moj projekt,vam je znano,da sem imel težave s cukanjem pri pospeševanju,z menjalnikom,ki je bil absolutno prekratek,z iterculerjem in še in še. Vse to sem uspešno odpravil. Dogajanje sem vestno arhiviral,vendar sem veliko posnetkov izgubil z usb ključkom vred objavil bom,kar je na voljo.

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usNekje blizu Nakelj sem od nekoga kupil menjalnik od ibize z AFN motorjem.Možakar mi je dal menjalnik,zaganjač in dvomasni vztrajnik za 150 evrov. Meni se je zdela super kupčija. Nisem pa slutil,da bom malo kasneje plačal še davek na to.

Uploaded with
ImageShack.us[IMG=http://img11.imageshack.us/img11/1620/36684861.jpg][/IMG]Uploaded with
ImageShack.usDan smo ob nabavi željenih delov namenili še družinskemu izletu.Bili smo komletni in po blagovni izmenjavi smo imeli namen pot nadaljevati iz gorenjske še skozi Wobovo deželo na primorsko k sorodnikom. Ker je bil že čas za malico,ki smo jo imeli s sabo,smo si ogledovali pokrajino,kje bi bilo možno izvesti en mini piknig. Med vožnjo ugledam tipa pred sabo,ki silovito krili z rokami in mi hoče nekaj povedati. Peljali smo se dokaj hitro,da smo kmalu ugotovili,da je ta tip gospod....policaj ! O kristus ! Menda je bilo tam možno peljat 80km/h,ma mi smo bili s 118km/h malce hitrejši. Ampak je bil možakar človek na mestu.Ko je videl tisti kup umazanega železja v prtlažniku,prestrašen pogled otrok in mene,ko sem tiste getribe in kuplongo ven s prtlažnika dajal,da sem prišel do dokumentov,mi je odredil kazen 40-desetih evrov z možnostjo polovičke. Ni dost manjkal,da mu nisem dal za six-pack
[IMG=http://img269.imageshack.us/img269/6336/77444476.jpg][/IMG]Uploaded with
ImageShack.usMenjalnik smo pred vgradnjo rastavili in preverili v kakšnem stanju je. Iskazalo se je,da je duša zelo dobre,sem pa nabavil nove zgibne dele za pretikanje. Nekaj plastik,ležajčki in puše,pa je bilo pol menjalnika

Lp.