Sküll napisal/-a:Na kaj je občutljiva loputa?

Davor80 napisal/-a:se pravi to je podobna varjanta kot pri tebi samurai(9A)?al je kaka večja

4m4t3r napisal/-a:Davor80 napisal/-a:se pravi to je podobna varjanta kot pri tebi samurai(9A)?al je kaka večja
razlika?kaj Rok ti maš tudi dvojno loputo?tu jih vidiš

samurai napisal/-a:Pizda ej, bolj ko bulim v tele tvoje prednje luči, manj se mi dopadejo - tiste leče čist preveč izstopajo, jst bi jih dol dal, resno

Davor80 napisal/-a:4m4t3r napisal/-a:Davor80 napisal/-a:se pravi to je podobna varjanta kot pri tebi samurai(9A)?al je kaka večja
razlika?kaj Rok ti maš tudi dvojno loputo?
tu jih vidiš
ja vem da sem čudak

Sküll napisal/-a:
joj kolko zapravljam
premontaža gum, optika, garnitura tesnil, svečke, jermen in napenjalec, davčna, benz...
![]()
ampak leti

Sküll napisal/-a:Kak pir premalo maš v riti.
Uglavnem, ker bo tehnični enkrat v kratkem, sem se lotu malo čiščenja po motorju. Ker sem zelenec kar se bencinarjev tiče, bom postavu kako smešno uprašanje.
To je neka loputa nad filterboxom. Zanima me čemu služi in če je normalno da je tako svinjska.
Ne ni ostala svinjska. Kaj je zarisano na tablici?
Lopute bom enkrat v kratkem, ko bom menjal tudi tesnila pokrova ventilov in kolektorja.
Seveda sem imel namen menjat filter zraka, s kakšnim športnim seveda, sem pa dobil eno lepo darilo v filterboxu
S čim se to lahko opere razen z original čistilom, in s čim se lahko to namaže razen z original mazilom?

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov